Avasõidus, kus rajal olid MXGP ja MX2 klassi masinad, sai tugevaima klassi tsikliga sõitev Priit Rätsep 25. koha ja Tanel Leok (mõl KTM) oli 19.

Teises sõidus lõpetas Leok 13. ja Harri Kullas 16. positsioonil.

Viimases kolmandas sõidus lõpetas Rätsep 22. ja Kullas 23. kohal. Kokkuvõttes ei läinud arvesse Rätsepa esimese sõidu 25. koht ning Eesti kogus 93 miinuspunkti. Prantsusmaa kohad andsid kokku 29, Hollandil 30 ja USA-l 33 punkti.

Teised kohad esikümnes: 4. Belgia 36, 5. Itaalia 44, 6. Šveits 44, 7. Suurbritannia 73, 8. Austraalia 76, 10. Kanada 95.

Kui esimese sõidu järel hoidis liidrikohta veel Belgia (teine oli USA, kolmas Prantsusmaa), siis teise sõidu järel oli esikolmik Prantsusmaa, Šveits, Holland. Belgia langes kuuendaks, sest sisse tuli üks 39. koht Brent Van Donnickilt.

Eelmisel aastal sai Eesti Prantsusmaal toimunud Rahvuste krossil neljanda koha.

Individuaalarvestuses sai Rätsep MXGP klassis 14. koha, esimesed kolm olid Cairoli, Febvre ja Strijbos. Oma 16. Rahvuste krossil osalenud Leok sai MX2 klassis kõrge kuuenda koha, parim oli belglane Jeremy Van Horebeek, kellele järgnesid ameeriklane Alex Martin ja šveitslane Jeremy Seewer. Open klassis võidutses Herlings šveitslase Arnaud Tonuse ja Paulini ees, Kullasele kuulus 8. koht.

Järgmisel aastal toimub Rahvuste kross teisel pool Atlandi ookeani Glen Heleni krossirajal Ameerika Ühendriikide läänerannikul.