Sõideti koos soomlaste klassiga Xtreme Race, Soome ja Eesti klasside tehnilised tingimused ning reeglid E36 kerega BMW'del sõidetavades sarjades on ühtlustatud. See tagab korraliku stardirivi nii Eesti kui Soome võistlustel, sest kõik Xtreme Race sarja sõitjad osalevad automaatselt ka Eesti meistrisarjas. Lisaks on see magus naabrite vaheline mõõduvõtt, kus nädalavahetusel Eesti sõitjad soomlasi nende kodurajal edestasid.

Jurva lähedal asuval Botniaringil toimunud võistlusel tingimused sõitjaid ei hellitanud. See tähendas sõitu vihmamärjal rajal ja kokkuvõtvalt saab öelda, et Eesti sõitjad said keerulistes oludes hästi hakkama. Esimeses sõidus oli väga tihe heitlus, millest väljus võitjana Mikk Maaten, edestades napi poole sekundiga Soome sõitjat Markus Grönthali. Kolmas koht oli taas eestlaste päralt, sekund peale Maatenit tuli üle lõpujoone Andre Kiil.

Teises sõidus tuli samuti võit Eestisse, Andre Kiil vahetas esimese sõidu kolmanda koha esimese vastu, temast 1,7 sekundit hiljem finišeeris Juha Huhtala ja kolmas oli valitsev Eesti meister Allan Tigane, kes kaotas võitjale 2,4 sekundit.

Pühapäeval sõideti 45 minutiline kestvussõit, kus saab ka sõitjat vahetada, kui sõidetakse kahekesi. Sõidu võitsid Allan Tigane ja Henrik Eeltee, kes edestasid Timo Grönthali ja Juha Huhtalat seitsme sekundiga. Kolmandad olid Mikk Maaten ja Sven Karuse.

HRX Eesti autoringraja meistrivõistlused jätkuvad 11.-12. juunil taas Soomes, Kemoras. Eestis suurim ringrajavõistlus, Suur Võidusõit 2016, mis on ka Eesti meistrisarja kõrval ka Soome meistrivõistluste etapp, sõidetakse 30.06-2.07.2016 auto24ringil.