Division1 klassis sõideti finaalsõit seekord vaid kolmekesi- Oja, Reiman ja Palm. Võidu võttis selles klassis tänavune Põhja-Euroopa D1 klassi meister Sten Oja. Tema järel tuli teisele kohale Pait Reiman ning kolmandale kohale astus Helmet Palm, kellel tuli küll finaalsõit tehnilistel põhjustel katkestada.

Division 1A klassis andsid terve päeva vältel kõva lahingu meistritiitlile võidelnud Janno Ligur ja Arvo Kask ning oma osa andis sinna ka Andre Kurg. Finišeeriti järjekorras Ligur, Kurg ning Palmiste. Kask, kes oli finaali läinud võitlema, oli sunnitud katkestama tehnilistel põhjustel.

ERK2000 klassis sõitis Laitses toimunud etapi kaasa soomlane Crazy Mike, kes osales ka finaalis, kuid esikolmikusse tema ei sekkunud. Pjedestaali esikoha koha sai punktitabelit juhtiv lätlane Reinis Nitišs, tema järel Alvar Kuusik ning Silver Havamaa pidi seekord leppima kolmanda kohaga.

Kahest noorteklassi sõitjast oli kiireim nooruke Sander Miljand, kes suutis olla kiirem konkurent Andre Tederist.

RWD klassis osales finaalis 4 autot. Esikoha võttis seekord Kevo Kärp, tema järel sai ruudulipu Rommi Pukk ning kolmanda koha võttis Kalmer Vaht.

Juba järgmisel laupäeval, 1. oktoobril, toimub Olerex Eesti MV 7.etapp rallikrossis, kuid seda hoopiski võõral pinnal – Lätis.