Eile oli eestlastest kiireim Martin Leok (E2, KTM), kes sõitis välja aja 44.15,92 ning oli peale nelja päeva rahvusmeeskondade sõitjate ja juunioride arvestuses 52. (eile 49.) Arvestuse kiireimale, Giacomo Redondile (Itaalia) kaotas ta 2 tundi ja 59 minutit.

Neljas võistluspäev sarnanes kolmandale, sõideti kaks korda sama ringi, kumbki 126 kilomeetrit. Katsete ja ülesõitudega oli sõiduaega kokku 7.07 tundi. Terve võistluspäeva eelse öö sadas vihma ning raja kõige kõgemates kohtades veel hommikulgi. Paiguti olid katsed ja ülesõidud veelgi libedamad ja hommikul tsiklid mõnes kohas lihtsalt uisutasid mudas. Päeva teises pooles hakkas rada aga väga kiiresti kuivama ning katsetel sõideti isegi kiiremaid aegu kui eelmisel päeval. Kukkumisi oli, kuid päeva lõpuks oid nii sõitjad kui tehnika kõik rivis.

Teiste rahvusmeeskonna sõitjate tulemused: Rannar Uusna (E3, KTM) 55., Veiko Rääts (E1, KTM) 78. ja Priit Biene (E1, Husqvarna) 89.

Eesti rahvusmeeskond tõusis neljandal võistluspäeval seitsmendaks, juhib USA Itaalia ja kolmandaks tõusnud Inglismaa ees. Kuuendale kohale, Rootsile, kaotame ligi 18 minutiga.

Elary Talu (C3, KTM) on klubisõitjate arvestuses kõrgel, 22. kohal . Mart Meeru (C3, KTM) on samas arvestuses 175. kohal.