Rotax Max klassis on liidriohjad raudselt eestlaste haardes. Karika võitis ülekaalukalt Aavo Talvar (Talvar Racing), kes võitis viie esimese etapi kõik võistlussõidud. Tema edumaa konkurentide ees oli enne viimast, kuuendat etappi juba nii suur, et ta loobus sellel osalemast. Teise koha sai Kairo Kivi (AGS Racing), kes teenis ühtlasi endale pääsme novembris Portugalis toimuvale Rotaxi Maailmakarika Finaali, sest Talvar oli selle saanud juba Eesti meistritiitli võites. Kolmanda koha tagas endale Sten Dorian Piirimägi (AIX Racing Team).

Kadestamisväärt stabiilsust näitas üles ka Ralf Aron (AIX Racing Team), kes võitis Balti karika Rotax Junior klassis, jäädes esikolmikust välja vaid ühes sõidus. Teise koha kindlustas endale Jüri Vips (Kartdagö), seda lätlase Martins Sesksi ees. 12-aastane Vips võttis Junior klassist osa EKL-i eriloal, sest reglemendi alusel ei tohiks ta vanuse poolest selles klassis veel sõita. Balti KV teise koha omanikuna Aroni ees, kes Eesti meistrina on koha MK-finaali taganud, pretendeeriks Vips piletile Portugali, kuid vanuse tõttu peab ta järgmisel aastal seda uuesti üritama.

Rotax DD2 klassis valitsevad jätkuvalt lätlased – esikoha sai Konstantin Calko ja Teine oli Martins Lapins. Eesti meister Georg Vann (AGS Racing) sai kolmanda koha ning on MK-finaalis üks eestlaste suurimaid lootusi. Eelmisel aastal, kui finaal toimus Araabia Ühendemiraatides sai ta kolmanda koha. Neljanda koha Balti karikas sai Antti Rammo (Vihur Team).

Rotax Masters klassis ei olnud eestlased Balti karikal väga aktiivsed, võttes osa vaid kolmest viimasest etapist. Parimaks osutus kuuenda koha saanud Jaakko Kuusk (Talvar Racing), seitsmes oli Argo Tamm (AGS Racing) ja kolmas Madis Enok (Vihur Team). Masters klassis esindab Eestist Rotaxi MK-finaalis Priit Sei (Talvar Racing), kes oli EMV-tel parim eestlane, kuid üldarvestuses kolmas.

Rotax Minimax klassis võitis Balti karika lätlane Mihails Budovskis, teine oli Karl Lessmaa (AGS Racing) ja kolmas Valters Zviedris Lätist. Vaid kahel viimasel etapil osalenud Daniel Bittman (AGS Racing) oli neljas.

Alati põnevas Raket klassis vallutasid esikümne vaid eestlased. Baltikumi parimaks tuli Georg Kõss (TGT Racing), kellele kaotas 19 punktiga Ragnar Veerus (Liqui Moly Roli Team) ja kolmandaks tuli Kaspar Korjus (AIX Racing Team).

Micro 60 klassi Balti karikavõitjaks tuli Steven Pärnasalu (AIX Racing Team), teine oli Karl-Kenneth Neuhaus (Liqui Moly Roli Team) ja kolmas Alexander Vilaev (PremiLux Racing). Micro klassis oli parimaks eestlaseks neljanda koha saanud Robin Särg (Gear Racing). Rotax Micro Max klassis oli võistlustules vaid üks eestlane, Kristjan Liiksaar (Neider Sport) sai Balti KV-l kolmanda koha.

Eestlaste jaoks selle hooaja tähtsaim võistlus Rotaxi Maailmakarika Finaal sõidetakse 28. novembrist kuni 1. detsembrini Portugalis, Portimao kardirajal.