85 cc klassis oli kvalifikatsioonis kiireim eestlane Tamur Talviku, kes oli teine. Hardi Roosiorg oli neljas. Esimeses sõidus võttis Talviku poole sõidu peal liidrikoha enda valdusesse, kui möödus Gabriel Tšetnikist. Talviku hoidis seda kohta kuni finišini ja talle kuulus sõiduvõit. Hardi Roosiorg tõstis end hea sõiduga kuuendalt kohalt kolmandaks, kahe eestlase vahele mahtus Jakub Teresak. Andreas Hiiemägi oli kuues. Teises sõidus asus kohe liidriks Tamur Talviku, kelle liidrikoha röövis sõidu teises pooles Hardi Roosiorg, kes sõidu ka võitis. Talviku lõpetas sõidu neljandana, kahe eestlase vahele mahtusid veel Pavol Repcak ja Jakub Teresak.

Etapi kokkuvõttes kuulus võit Hardi Roosiorule, teine Tamur Talviku ja kolmas Jakub Teresak, Andreas Hiiemägi katkestas teises sõidus ja kokkuvõttes oli tema koht 12.

Ka 65 cc klassis toodi võit Eestisse, Allar Pent oli kiireim kvalifikatsioonis, Meico Vettik kolmas, Kairo Katkosilt neljas, Henry Vesilind kuues ja Kenth Lusenberg 12. Esimese sõidu võitis Mykola Moskaluk, kes oli kvalifikatsioonis teine. Allar Pent oli sõidus teine, Katkosilt neljas, Vettik kuues, Vesilind kaheksas, ning Lusenberg 12. Teise sõidu aga Pent võitis, edu Moskaluki ees oli 12,6 sekundit. Kolmas oli Radim Krauss. Vettik oli kaheksas, Lusenberg kümnes, Katkosilt 17 ja Vesilind katkestas sõidu.

Etapi kokkuvõttes oli võrdsete punktide juures etapivõitja Allar Pent, võidu tagas talle Moskaluki ees teise sõidu võit. Vettik oli seitsmes, Katkosilt üheksas, Lusenberg kümnes ja Vesilind 16.