Mõlemad noored eestlased läksid viimasele võistluspäevale vastu liidritena ning suutsid seda positsiooni edukalt ka säilitada. Mattias Reinaas võitis juunioride MM-tiitli klassis SKI Junior GP3.2 ja Ander Hubert Lauri klassis SKI Junior GP3.3.

Marten Männi sai oma põhiklassis SKI GP1 Euroopa meistrivõistlustel teise koha. Tänasele võistluspäevale läks ta vastu liidripositsioonil, olles võrdsetel punktidel prantslase Raphael Mauriniga. Kolmanda sõidu stardis ei käivitunud Männi mootor ning mehaanikust isa Marko Männi tõstis selle märgiks käe, kuid kohtunikud starti siiski ei peatanud. Nii tuli Marten Männil kahjuks asuda konkurente jälitama viimaselt kohalt ning paremat tulemust kolmandast kohast ta väheseid möödasõiduvõimalusi pakkuval rajal saavutada ei suutnud. Üldkokkuvõttes tuli Männil Maurini järel leppida teise kohaga. Männi osales veel ka klassis SKI GP3, kus ta eilsele kahele kolmandale kohale lisas täna veel kolmanda sarnase tulemuse, mis tõstis ta ka kokkuvõttes pjedestaali kolmandale astmele.

Kahest võistlusel osalenud eestlannast saavutas Jasmiin Üpraus klassis SKI Ladies GP1 Euroopa meistrivõistlustel kolmanda koha. Eriti hea stardi sai ta viimases sõidus ja jõudis tänu sellele ka finišisse teisena. „Ajasõit oli väga hea [teine koht] ja andis hea enesetunde, kuid esimene sõit oli rabe ja tegin palju strateegilisi vigu,“ võttis Üpraus võistluse kokku. „Viimased kaks sõitu olid aga väga põnevad ja püüdsin esimestest mööduda, kuid raja omapära tõttu oli see suhteliselt keeruline ja väga suurt rolli mängis start. Ma ise jäin väga rahule ning ootan põnevusega järgnevaid tiitlivõistlusi,“ on ka jetispordi MM-sarjas osalev Üpraus lootusrikas. Teine eestlanna Kätriin Nilbe oli samas klassis 6.

Mattias Siimann sai klassis Runabout GP4 4. koha. Viimases sõidus oli ta kolmas, kuid tema tulemusele lisati väidetava poi lõikamise tõttu üks ring ja protesti ei rahuldatud.

Erkki Koppel sai klassis Runabout GP2 kokkuvõttes samuti 4. koha. SKI Veterans GP1 klassis oli Egon Üpraus 4. ja Andres Lauri 5. Anton Pankratov oli klassis Runabout GP1 6. Terve võistluse vältel tehniliste probleemidega maadelnud Markus Lutsokert sai klassis SKI GP1 10. koha.

Portugalis Penafielis toimunud jetisõidu tiitlivõistlustel osales ligi 100 võistlejat 12 riigist.