Aigar Leoki (TM) tsikli mootor pidas neljapäeval vastu ühe katse ja siis oli võistlus tema jaoks läbi. See tähendab Eesti meeskonnale seda, et neli meest jätkavad, kuid Aigar Leoki katkestamise järel tuleb neile lisaks tänasele veel ka kahel järgmisel päeval 120 minutit ajalisa. Katkestanud sõitjad saavad igal päeval aja kaks tundi ehk 120 minutit, nii jooksis aeg esimesel päeval raja äärde jäänud Urmas Põldmal ja sama kehtib ka Aigar Leoki kohta. Kuna aga arvesse läheb kuuest mehe viie tulemused, siis nüüd lisandubki iga päev tiimile juurde 120 minutit. Neljapäeval, kui sõideti kokku 339 kilomeetrit polnud kahe tunnine aeg väga hull, sest Eesti tiimi liikmed kulutasid katsetel aega tunni ringis. Reedel sõidetakse sama ring veel korra läbi. Laupäeval, kui distants jääb alla 50 kilomeetri on selline ajalisa juba tõsisemaks koormaks. Põhjus aga miks Eesti meeskond vaatamata sellele kõigele koha võrra tõusis peitub selles, et paljudel meeskondadel on samuti katkestanud sõitjaid, kellel kaks, kellel kolm ja rohkem. Vähe on tiime, kus kõik kuus meest veel rajal on, nende hulka kuuluvad esikolmiku tiimid Soome, Hispaania ja USA. Eesti koondis kaotab soomlastele 3.42.37,0. Soomlased sõitsid ka neljandal päeval kindlalt, suurendades oma edu jälitajate ees. Hispaania jääb maha 20.58,0 ja USA 41.05,1.

Parima eestlasena jätkab Martin Leok (TM) kes on absoluudi 73 ja E2 klassi 38. kohal. Toomas Triisa (Honda) on absoluudi 79 ja E2 klassi 42. kohal. Leokile kaotab ta pisut alla kolme minuti. Tõnu Kallast (GasGas) on absoluudi 91 ja klassi E3 20. kohal. Triisale kaotab ta 6.40. Toivo Nikopensius on absuudi 107 ja klassis E1 on tema koht 29. Kallastile kaotab ta 22.30. E1 liider on endiselt soomlane Eero Remes (KTM), kes on ka üldliider, E2 klassis jätkab liidrikohal ameeriklane Kurt Caselli (KTM) ja klassis E3 soomlane Marko Tarkkala (Husaberg).

Klubide arvestuses on Dynaset Offroad Arena tõusnud veel kolm kohta ja nüüd 15. kohal. Parima päeva tegi Riho Kollist (KTM), edestades Mart Meerut (KTM) kolme ja Reijo Karpineni pisut vähem kui üheksa minutiga. Klubide arvestuse parimatele, Husaberg Czech, kaotatakse 2.13.48,4. Klubisõitjate osas on Mart Meeru kohal 60, omas klassis C3 on ta 19. Riho Kollist on 67 ja oma klassi C3 23. Reijo Karppinen (Husaberg) asub 92. kohal, klassis C2 on ta 30.