Viimasel päeval oli Aigar Leok (TM) oma klassi E3 neljas, omas klassis tõusis ta viimase päevaga veel koha võrra, lõpetades E3 klassi neljandal kohal. Üldarvestuses tõusis Aigar samuti koha võrra ja lõpetas Six Days Enduro 13. kohal. Ajakaotust tänavusele Red Bull Six Days Enduro individuaalvõitjale, Christophe Nambotinile jäi üksteist ja pool minutit.

Aigar Leok: „Peab ütlema, et oli väga vahva nädal, meeskond tuli täies koosseisus lõpuni, mis oli üks eesmärk. Poisid on kõik terved ja rõõmsad. Enda poole pealt saan öelda, et kahel päeval tehtud apsud röövisid minuteid, muus osas pole põhjust kurta. Raskeimad, või siis ohtlikuimad olid enduurokatsed, kus hoidsin pisut tagasi. Six Days on tehtud, nüüd on veel viimane MM-etapp ees ootamas.“
Martin Leok (KTM) lõpetas Six Days Enduro absoluudi 82. kohal, klassis E2 oli ta 37. Toomas Triisa (Honda) oli absoluudi 148 ja klassi E2 66. Toivo Nikopensius (Yamaha) lõpetas oma teise Six Days Enduro 163. kohal, klassis E1 oli ta 52. Tõnu Kallasti (Gas-Gas) lõppkohaks jäi 180, oma klassis E3 oli ta 45, Egon Üpraus oli absoluudi 182 ja omas klassis E3 Kallasti järel 46. kohal.

Paikuse motoklubi ridades tulid Six Days Enduro lõpuni Mart Meeru (KTM) ja Vaido Kalm (KTM), Marek Uustalu jäi kahjuks raja äärde. 80 lõpetanud meeskonna hulgas kuulus Paikuse motoklubile 64. koht.