Meie tiimi koosseisu kuuluvad tänavuste Eesti supermoto meistrivõistluste kolmanda ja neljanda koha omanikud, vennad Patrick ja Prants Pals ning Edik Kuusk (Eesti meister aastast 2009).

"Kindlasti tahame jõuda finaali ja kümne parema hulka," paneb Eesti meeskonna mänedžer ja vendade Palside isa Marco Pals paika eesmärgid. "Ka soovime parandada eelmise aasta vigu."

Prants Pals oli eelmisel aastal Rahvuste supermotol esmakordselt ning tegi kokkuvõttes meie meeskonna sõitjatest parima tulemuse (kvalifikatsioonis 17., sõitudes 19. ja 23.). Meeskond pidi aga leppima vaid 16. tulemusega.

Vennad Palsid sõitsid sel aastal Eesti meistrivõistlustel tõusvas joones ning vastupidavusele pandud rõhk treeningutel on end silmnähtavalt ära tasunud. Rohkem krossisõitjana tuntud Edik Kuusk oli Eesti meister supermotos aastal 2009, paar viimast võistlushooaega on tal kahjuks vigastuste tõttu lünklikuks jäänud. Kuid et tegu on nö tsikli selga sündinud sõitjaga, annab Kuusk meie meeskonnale kindlasti tugeva panuse. Võistlusratta laenas Kuusele eelmise aasta Eesti meister Taavi Nassar, kõik eestlased sõidavad Rahvuste supermotol TM-idega.

Portugalis on eestlastel võimalik rinda pista Eesti meistrivõistluste võidu koha koju viinud soomlase Toni Klemiga, Soome meeskonda kuuluvad veel Asseri Kingelin ja Ville Jauhiainen. Üllatavalt pole soomlaste tiimi üles antud nende maailmameistrivõistlustel ilma tegevat meest Mauno Hermuneni.

Ka on mitmed riigid (tugevamatest näiteks Saksamaa) praegustel andmetel otsustanud oma meeskonda Rahvuste supermotole mitte välja panna, samas on taas stardis mitu aastat puudu olnud Hollandi meeskond.

Eesti meeskonda Rahvuste supermotol toetavad lisaks Eesti ettevõtetele ka üks Norra ja üks Soome firma: kuldsponsoritena on õla alla pannud NOOT Reklame AS (Norra), Silberauto ja Sivitrans; toetajateks on veel SE Mäkinen Logistics Oy (Soome), Sami AS, Citroen AS, Rimor OÜ, Saare Fishexport OÜ, Recticel AS ja Motul (määrdeained).