Eesti esinumber on jätkuvalt Aigar Leok (TM). Peale kolmandat päeva on ta üldarvestuse 17. kohal ja omas klassis E3 on ta koht viies, ehk sama mis peale teist päeva. Kolmanda päeva järel üldliidriks tõusnud Antoine Meo’le Prantsusmaalt kaotab Aigar Leok 6.41,77. Üldarvestuses teisele kohale langenud teine Prantsuse meeskonna sõitja Pierre Renet kaotab liidrile 19,47 ja kolmas ning neljas koht on samuti Prantsuse meeskonna liikmete käes, Christophe Nambotin kaotab liidrile 40,14 ja Johnny Aubert 1.20,67.

Ülejäänud Eesti meeskonna viis liiget on samuti kolmanda päevaga edukalt hakkama saanud, kui Martin Leok (KTM) on üldarvestuses 78 ja klassis E2 on ta 36. positisioonil. Oma kohta on parandanud nii Toivo Nikopensius (Yamaha) kui Toomas Triisa (Honda). Esimene neist on üldarvestuse 169. ja klassi E1 56. kohal, teine aga absoluudis 172 ja klassis E2 75’s. Kolm kohta üldarvestuses on tõusnud ka Egon Üpraus (KTM), kes on üldarvestuse 180. ja klassi E3 44. kohal. Peale avapäeva tehnilisi probleeme on Tõnu Kallast (Gas-Gas) teinud head esitused teisel ja kolmandal päeval ja jõudsalt tõusnud olles peale kolme päeva absoluutarvestuse 191. ja klassi E3 47. kohal.

Rahvuskoondiste arvestuses on nimetatud kuuest mehest koosnev Eesti koondis 16. kohal, liidermeeskonnale, Prantsusmaale on kaotust 2:41:03,44.

Eesti klubikoondis Paikuse Motoklubi jäi aga kahjuks kaheliikmeliseks, kui Marek Uustalu täna katkestas. Paikuse Motoklubi on klubikoondiste arvestuses 64. Kohal, tiimi rajalejäänud liikmeteks on Mart Meeru ja Vaido Kalm.

Red Bull Six Days Enduro on sellega jõudnud poole peale, ligi 1500 kilomeetri pikkune võistlus lõppeb laupäeval.