Tunnustatud vormel-1 ringradade arhitekti Hermann Tilke poolt kavandatud Kandava ringrajal võisteldi lisaks veel Läti meistrivõistluste ja Balti karikavõistluse arvestuses.

Üle saja osalejaga võistluse üheks kiireimaks klassiks oli KZ2+, milles näpsas kõik sõiduvõidud Martin Rump (Kartdagö). Eelfinaalis noormehe start kõige paremini välja ei tulnud, kuid sõidu käigus suutis ta sellest hoolimata kõiki konkurente edestada. Kahe leedulasega pidas tasavägise võitluse maha Mihkel Maltna (Aix Racing Team), kuid pidi lõpuks leppima neljanda kohaga. Eesti meistrivõistluste liidrina jätkab Maltna, Rump kaotab talle 55 punktiga. Balti karikavõistlusi juhib leedulane Paulius Paškevicius, teine on Maltna.

Rotax DD2 klassi finaalis pretendeerisid poodiumikohtadele neli meest – kaks eestlast ja kaks lätlast. Võitjana väljus nende seast lätlane Martins Lapins, temale järgnes Mario Haugas (Aix Racing Team) ning kolmanda kohaga pidi leppima möödunud nädalavahetusel Rotaxi Euroopa karikavõistluste etapil samuti poodiumi viimasele astmele astunud Haralds Garkaklis Lätist. Esikolmikuga sama tempot näitas ka Georg Vann (AGS Racing), kuid finaalis 7. startinud Vann jäi esimesena poodiumilt välja. Väikese lohutusena jäi tema nimele finaali kiireim ringiaeg.

Mario Vendla (Kartdagö) sõitis mõned ringid enne lõppu veel esikolmiku piiril, kuid finišijoone lõpetas 5. kohal, kuues oli Antti Rammo (Vihur Team). Eesti MV liidrina jätkab Vann, teiseks tõusis Haugas ning kolmas on Vendla, kellest jäävad napilt maha Fred Alliksaar (G-Star Raw Racing) ja Martins Lapins.

Rotax Masters klassis haarasid kindlalt ohjad lõnunaabrid. Parim eestlane oli viienda koha saanud Argo Tamm (AGS Racing), kuues Jaakko Kuusk (Talvar Racing), kes oli parimaks eestlaseks eelfinaalis ning seitsmenda koha sai Martin Kolu (R24 Motorsport). Eesti MV liidritena jätkavad Anrijs Lembergs ja Normunds Stanevics. Kolmas on Argo Tamm, teine Priit Sei (Talvar Racing) ja kolmas Jaakko Kuusk. Ka Balti karika arvestuses on liidirkohad välisvõistlejate valduses, parim eestlane Argo Tamm on kuues.

Aavo Talvar (Talvar Racing) kindlustas Lätis oma liidripositsiooni Rotax Max klassis võites nii finaal kui eelfinaalid. Finaali teine oli Sten Dorian Piirimägi (Aix Racing Team) ja kohe tema kannul finišeeris Mart Soo (Aix Racing Team). Üldarvestuses juhib endiselt Talvar, teine on Piirimägi, kolmas Kairo Kivi (AGS Racing) ning kohe tema kannul Mart Soo (Aix Racing Team) ja Märten Metsaviir (Aix Racing Team). Sama esikolmik valitseb ka Balti karikasarja.

Taas kord näitasid väga vihast sõitu Rotax Junior klassi sõitjad, kus oli kokku stardis lausa 23 kiirusekummardajat. Finaali alguses sõitsid teistel kohe eest ära Ralf Aron (Aix Racing Team) ja Jüri Vips (Kartdagö), kes samas järjestuses ületasid ka finišijoone. Kolmanda koha võitles välja Ermo Pihtjõe, edestades ülinapilt leedulast Andrejus Apockinast. Viienda koha sai Remo Rahula (Talvar Racing), olles kiirem kahest lätlasest. Üldarvestuses juhib Eesti meistrivõistlusi Aron, vaid viie punktiga kaotab talle Rahula, kolmas on Vips. Ka Balti karikat juhib Aron, teine on Vips ja kolmas lätlane Martins Sesks.

Raketi ja Rotax Minimaxi ühises stardis paelus eestlasi ilmselt enim Raket klass, kus olid stardis vaid Eesti kardisõitjad. Finaalis sõitsid konkurentidega koheselt vahe sisse Kaspar Korjus (Aix Racing Team), Ilja Martin Udre (Liqui Moly Roli Team) ja Ragnar Veerus (Liqui Moly Roli Team). Võistluse edenedes hakkasid neid jälitama Georg Kõss (TGT Racing) ja Paul August Lääne (TGT Racing). Mõned ringid enne ruudulise lipu lehvimist saadigi liidrid kätte ning finišijoone ületas esimesena Udre, teine oli Kõss ja kolmas Veerus. Neljas oli Lääne ja viies Korjus ning kogu esiviisik mahtus poole sekundi sisse. Eesti meistrivõistluse punktitabelis tõusis liidriks Udre, teiseks langenud Lääne kaotab talle vaid kahe punktiga. Kolmandat kohta hoiab Veerus.

Rotax Minimax klassis osales ainsa eestlasena Karl Leesmaa (AGS Racing), kes kõva võitluse järel leppis kolmanda kohaga. Meistritiitli arvestuses hoiab Leesmaa kindlat kolmandat kohta, Balti karika arvestuses on ta teisel positsioonil.

Micro, Micro 60 ja Rotax Micro Max klassidel toimus samuti ühine start. Micro 60 klassis võitis venelanna Ira Sidorkova (PremiLux Racing), teine oli Steven Pärnasalu (Aix Racing Team) ja kolmas Karl-Kenneth Neuhaus (Liqui Moly Roli Team). Meistritiitli arvestuses on kindel liider Sidorkova, teine on Neuhaus ja kolmas Alexander Vilaev (PremiLux Racing). Micro klassis oli parimaks eestlaseks Robin Särg (Gear Racing), kes sai teise koha ja juhib üldarvestuses. Micro Max klassis Eesti meistrivõistluste arvestust ei peeta, kui ainsa eestlasena oli seal stardis Kristjan Liiksaar (Kika Motorsport), kes eelfinaalis sai kolmanda koha, kuid finaalis pidis leppima viienda kohaga.

Kogu nädalalõpu korraldus sujus laitmatult ning Baltimaade kardiliitude kinnitusel on sarnast koostööd oodata ka tulevikus. Raha24 Eesti meistrivõistlused kardispordis jätkuvad juba nädalavahetusel Rapla kardirajal.