Rotax DD2 klassis võistelnud Fred Alliksaare (G-Star Raw Racing) ebaõnneks algasid nii eelfinaal kui finaalsõit kokkupõrgetega esimeses kurvis, ning irooniana oli mõlemas sõidus Alliksaarele otsa sõitnud piloodiks üks ja see sama sportlane. Pidevalt esikümne ringiaegu näidanud Fred lõpetas finaali alles 26. kohal. Noormehe enda kinnitusel andis nädalavahetus kõvasti kogemusi: "Terve nädala näitasime stabiilselt kiireid ringiaegu ning ka startides andsin endast kõik. Minu jaoks ei olnud etapp pettumuseks, ammutasin kõvasti enesekindlust."

Eestlastest kogenuima Aavo Talvari (Talvar Racing) jaoks ei möödunud Rotax Senior klassi finaalid äpardusteta. Eelfinaalis healt positsioonilt alustanud Talvar oli ruudulise lipu langedes kukkunud 32. kohale. Finaalsõidus suutis Talvar oma positsiooni küll veidikene parandada, kuid lõpptulemuseks jäi 26. koht. Sten Dorian Piirimäe (AIX Racing) jaoks jäi finaaliuks sel korral suletuks. Lohutussõidus sai Piirimägi kirja 20. tulemuse.

Rotax Junior klassi finaalides esindas eestlasi Ralf Aron (AIX Racing), kes sarnaselt Talvarile eelfinaalis finišeerus 32-na, kuid finaalis suutis oma resultaati parandada ning saada kirja 25. tulemuse. Lohutussõidus leppisid 16. ja 17. kohaga Remo Rahula (Talvar Racing) ja Ermo Pihtjõe (AIX Racing), mis neile finaalipääset ei andnud.

Järgmine Rotaxi Euroopa karikasarja etapp sõidetakse juuli viimasel nädalavahetusel Rootsis Kristianstadis. Eesti kardispordi juubelihooaja üheks tippsündmuseks on aga 26. mail Haapsalus toimuv Rannarootsi Grand Prix, kus võisteldakse väärikatele auhindadele ning endised karditipud teevad omaaegse tehnikaga demonstratsioonsõite!