Mini 60 klassis (vanus 10-12 aastat) oli mõlemal päeval alates ajasõitudest heas hoos Aix Racingu duo Ronan Patrick Hakala ja Ken Oskar Algre. Hakala sai võidu mõlemal päeval finaalides ja saavutas esikoha ka sarja kokkuvõttes. Algre finiseeris mõlemal päeval kindlalt teisena kuid tema laupäevase finaali lõpptulemusele lisati võistlusjärgsel video ülevaatamisel 5 sekundiline ajatrahv stardis kehtivate reeglite eiramise eest. Kuna Ken Oskari edu oli järgnevate ees küllalt suur, siis langes ta lõpuprotokollis neljandaks. Ka sarja kokkuvõttes oli Algre neljas.

X30 junior klassis näitasid taset Rimmo Kadapik (Aix Racing) ja Jan Kalmet (Talvar Racing). Rimmo oli vaieldamatult kiireim junior ja võitis kindlalt mõlemal päeval. Ka sarja kokkuvõttes kuulus talle võit. Jan Kalmet pidi kahjuks laupäevase võistluse katkestama, pühapäeval aga õnnestus saavutada teine koht.

Täiskasvanute ehk X30 senior klassis oli aga võitjaid raske ette ennustada, sest võiduvõimelisi sõitjaid oli 40 startija hulgast vähemalt 10. Mõlemal päeval õnnestus ajasõidud võita Kaspar Korjusel ja teine Aix Racingu sõitja Siim Leedmaa oli mõlemal korral neljas. Laupäevasesse finaali starditi sisereast vastavalt esimese ja kolmandana. Leedmaa start ebaõnnestus pisut, kui ta kukkus stardirüsinas esikümne lõppu. Sealt aga alustas ta meeletut tagaajamist, arendades samal ajal meeletut tempot. Finišisse jõudis ta kolmandana jäädes teisest kohast 0,016 sekundi kaugusele. Korjus võitles südilt võidu peale kui sõidu keskel näidati talle äkki musta lippu. See tähendas seda, et võistlus tuli katkestada teiselt kohalt. Alles boksis sai ta teada põhjuse, nimelt oli tal purunenud summuti kinnitus.

Pühapäeval tegi oma selle hooaja parima ajasõidu Robin Vaks (Vihur Racing), kui ta sai kirja kolmas aja. Seega asetus ta eelsõitudeks Korjuse ja Leedmaa vahele. Kahjuks suruti ta esimeses eelsõidus rajalt välja ja nii pidi ta finaali minema alles võistlejate rivi keskelt. Leedmaa-Korjus duell eelsõitudes andis aga hoiatuse soomlastele, sest finaali starditi esimeselt ja teiselt kohalt. Finaal sõideti Leedmaa juhtimisel. Kuna tal ei õnestunud teiste eest laht rebida, ei jäänudki tal muud üle kui katvat trajektoori sõita. See aga langetab tempot ja nii kogunes tema selja taha rohkem kui kümnest sõitjast grupp, kellel kõigil oli võimalus võita. Viimase ringi viimasest kurvist õnnestus Leedmaal tulla võitjana välja ja tasuks esikoht. Korjus suutis ennast tihedast grupist kolmandaks sõita. Sarja kokkuvõttes tõstis see võit Leedmaa kolmandaks.