Finaalis kümnendalt kohalt startinud Piirimägi kasutades uut rehvijooksu, mida ta eelsõitudes säästis. See taktika töötas hästi - eestlane oli finaalsõidus kõige kiirem ja finišeeris koguni teisel positsioonil!

Võistluse võitis professionaalne Top Kart tehasemeeskonna võidusõitja Mateo Vigano. Piirimäel on õnnestunud ka varem edukalt konkureerida maailma tippkardisportlastega - selle aasta EMV kaheksandal etapil Põltsamaal sõitis Piirimägi edukalt võidu CRG meeskonna tehasesõitja Simo Puhakkaga ja oli temast ajasõidus kiirem.

Natuke ebaõnne oli Kaspar Korjusel, kes finišeeris kolmandal positsioonil B-finaalis – edasi A-finaali sai ainult B-finaali võitja. Kahjuks ei saanud Korjus tehnilise probleemi tõttu osaleda ühes eelsõidus ja ei pääsenud seetõttu otse A-finaali.

Raskeks kujunes võistlus Eesti X30 Junior klassi sõitjatele Georg Tintsele ja Jakob Mattias Ojale, kelle jaoks see oli esimene kord elus sellel tasemel võistelda. Loosiga pääsesid nad neljandasse gruppi, kes sõidab ajakontrollsõitu viimasena. Juba pimedas ja jahtunud rajal olid ajad umbes 0,3 sekundit aeglasemad. Tulemuseks 31. koht Ojal ja 53. koht Tintsel, kuigi oma grupis oli Oja neljas.

Need ajakontrollsõidu tulemused tähendasid igas eelsõidus startimist rivi keskelt või lõpust. Eelsõidu tulemuseks saavutasid nad 7. ja 9. stardikoha B-finaalis, kus kahjuks kummalgi ei õnnestunud avarii tõttu finišeerida. Siim Leedmaa katkestas mitmetes eelsõitudes kokkupõrke ja ka tehniliste probleemide tõttu. Tulemuseks oli sunnitud ta startima C-finaalis 6. positsioonilt, kus finišeerida õnnestus teisena.

Finaalidesse ei pääsenud kahjuks ka Robin Vaks ja Gregor Jeets, kellel puudus varasem rahvusvahelistel võistluse osalemise kogemus. Üldiselt aga võib hinnata Eesti sportlaste taseme väga heaks - sellel võistlusel kasutasid kõik sportlased ühesuguseid väga võrdseid X30 monoklassi mootoreid ja võita oli võimalik ainult tänu oskusele ja kogemusele.