WSK Euro Series on üks kõrgema tasemega kardisarju maailmas. Seal on palju heal tasemel sõitjaid ning väga kõrge tase. Sarja esimene etapp peeti Itaalias Sarno lähistel. Sarno ringrada on mitmete kiirete kurvidega, mis karistavad iga eksimust rängalt. Lisaks keerulisele rajale muutis sõitmise üllatusterikkaks ka terve nädala kestnud vihmasadu.

Reede pärastlõunal toimunud kvalifikatsioonis sai ühte maailma tugevaimasse tehasemeeskonda Birel Motorsport kuuluv Frank 48. koha. Vihmamärjal rajal tehtud vead rohkemat ei võimaldanud. Eelsõitudeks paigutas see Franki alles 10. stardirivvi, mis tähendas, et nii tema ees kui ka taga olid alati konkurendid. Pidevas ratas-rattas võitluses muutus Frank aga tihtipeale liiga agaraks ning põrkas päris mitmel korral teiste sõitjatega kokku, kaotades palju aega.

Vapper sõit ja võidutahe võimaldasid kõigist probleemidest hoolimata siiski eelfinaali pääseda. Kahest eelfinaali grupist pääses finaalsõitu mõlemast 17 parimat ning nende hulka jõudmine oli ka Franki eesmärk.

Frank alustas oma sõitu suurepäraselt. Kohe stardis õnnestus tal oma 31. stardipositsioonilt tunduvalt ettepoole tõusta ning esimese ringi järel oli ta juba 19. kohal. Siis aga algasid jälle probleemid. Teise ringi alguses sõitis üks jälitaja talle suure hooga tagant sisse. Lisaks rajalt välja sõitmisele ja suurele ajakaole paindus kõige tipuks ka tagavõll kõveraks, mistõttu korralikku kiirust enam näidata ei õnnestunud.

Teise ringi õnnetuse järel langes Frank uuesti 31., kuid lähim konkurent oli juba üle 4 sekundi kaugusel. Frank andis endast siiski parima ning tõusis sõidu jooksul 29., kuid see jäi paraku laeks. Pettumustvalmistav, kuid samas ometi õpetlik kogemus.

Pärast võistlust sõite analüüsides tunnistas ka Frank ise, et tema positsioonivalik polnud alati kõige parem ning ta kippus vahel võitlusse seal, kus seda poleks pidanud tegema. Sellest ka need mitmed kokkupõrked konkurentidega. Edaspidi peab ta natuke kannatlikum olema ja targemalt sõitma.

Võistluse võitis tervet nädalvahetust domineerinud Alex Palou Hispaaniast, teise koha hõivas venelane Nikita Sitnikov napilt briti Callum Illoti ees.

Frank astub uuesti võistlustulle juba kahe nädala pärast Euroopa Meistrivõistluste esimesel etapil Prantsusmaal.