Eesti rahvuskoondis jäi eelviimasel päeval kolmeliikmeliseks, kui Martin Leok (TM) katkestas tehnilistel põhjustel. Kolm võistlejat, kes rahvuskoondises ISDE lõpuni tulid, olid Toomas Triisa (Honda), Tõnu Kallast (GasGas) ja Toivo Nikopensius (Yamaha). Toomas Triisa oli absoluudis 76, omas klassis E2 oli Triisa koht 39. Tõnu Kallast oli 92, E3 klassis oli ta 20. Toivo Nikopensius oli absoluudis 102 ja omas klassis E1 29. Klubikoondises Dynaset Offroad Arena tulid lõpuni kõik kolm sõitjat, Riho Kollist (abs 61 ja C3 21), Mart Meeru (abs 57 ja C3 18) ja Reijo Karppinen (abs 93 ja C2 30).

Individuaalselt oli võitja soomlane Eero Remes, rahvuskoondisest võttis kindla võidu Soome meeskond koosseisus Eero Remes, Matti Seistola, Juha Salminen, Jari Mattila, Valtteri Salonen ja Marko Tarkkala.

Eesti koondise manageri Veiko Biene sõnul saab tulemusega rahule jääda. „Kõik poisid olid väga tublid. Esimest korda olla kohal ja saada sellised tulemused, oleme rahul. Kogu üritus jättis äärmiselt positiivse ja proffessionaalse mulje ja saime siit väga väärt kogemuse,“ ütles Veiko Biene.