Strassbessenbachi rada oli kõva, kiire, mägine - korralik MM-i rada, iseloomustas Kert Varik. Eriti huvitav on stardisirge, mis suundub otse üles mäkke.

Laupäevases kvalifikatsioonis läbiti stardisirge kenasti, Varik-Miil olid nelja hulgas, kuid andsid kurvis natuke liiga palju järgi ja mängisid hea stardi maha. Sõit läks rahuldavalt, oma grupis finišeeriti seitsmendatena.

Pühapäevases esimeses sõidus eestlastel start väga ei õnnestunud, esimeselt ringilt tulid nad 17.-18. kohal. „Sõit klappis päris hästi, tulime ring-ringilt ettepoole, lõpuks saime selles sõidus 11. koha,“ rääkis Varik.

„Teises sõidus tuli üks konkurent meile kohe peale stardipuu kukkumist konkreetselt külje pealt sisse, hea, et püsti jäime. Ründav ekipaaž keeras ennast pikali ära,“ kommenteeris Varik teist sõitu. „Sellega oli start tehtud. Pidime täiesti lõpust tulema hakkama. Aga sõidukiirus oli korralik, jaksasime lõpuni pingutada.“ Finišeeriti taas 11. kohal ja etapi kokkuvõttes said Varik-Miil 10. koha.

Meistrivõistlusi juhivad 324 punktiga ka Saksamaal mõlemad sõidud võitnud Etienne Bax - Nicolas Musset (Holland-Prantsusmaa), Varik-Miil on 102 punktiga 15. kohal.

Saksamaalt saavad Eesti külgvankrisõitjad korraks koju sõita, järgmine MM-etapp toimub juuli lõpus Austrias ning peale seda on juba „kodukrossid“ Stelpe ja Kiviõli.