Kõige põnevamaid ja tasavägisemaid sõite on oodata klassis Superstock 600. Seal on stardis Eesti hetke üks paremaid ringrajasõitjaid Hannes Soomer, kes tuleb rajale Kallio Racing poolt ettevalmistatud Yamaha R6 võistlusrattal. Eestlase peamine konkurent on soomlane Niki Tuuli, kellel ette näidata 2015. aasta EM Superstock 600 viies koht. Kui Soomer on sel aastal osalemas Euopean Junior Cupis, siis Tuuli on sõitmas World Superbike Superstock 600 klassis. Noortele meestele üritab konkurentsi pakkuda Leedu legendaarne võidusõitja Šarunas Pladas. Samas klassis on õrnemat sugu esindamas kiire Soome naissõitja Jasmin Sarjos ning aastal 2014. Superstock 600 klassis hõbemedali võitnud Maarja Noorak.

Superbike klassis on rajale tulemas 13. kordne Eesti meister Martin Pärtelpoeg, kellele kuulub ka mootorrataste arvestuse auto24ringil sõidetud rajarekord.

Klassis Classic Formula saab näha lisaks teistele võistlejatele legendaarse Eesti sõitja Peeter Kovali ja Soome legendi Aimo Heinoneni duelli.

Klassis KTM RC390 on rajale tulemas Soome hetke üks parimaid sõitjaid Vesa Kallio. Soomlane omab Soome motospordis ühte kõvemat teami Kallio Racing, kelle rattal tuleb Superstock 600 klassis rajale ka Hannes Soomer.

Külgvankrite klassis on eestlastest rajale tulemas MM-karusellis karastunud paar Eero Pärm/Mairon Meius.

Võistluse ühe päeva pilet võistlejate parklasse maksab 7 ja kahe päeva pilet 10 eurot.

Alla 12-aastased pääsevad kiireid kahe- ja kolmerattalisi vaatama tasuta. Pääs pealtvaatajate vallidele on tasuta.