Tänane tulemus on saavutatud piire kompamamata, kuid selleks, et ühel päeval poodiumile jõuda, tuleb saarlase sõnul kindlasti ka veidi riske võtta.

"Täna võtsime rahulikult ja väga kindla peale. Ülesanne sai ilma suuremaid riske võtmata täidetud. Kogu ralli jooksul oli meil väga kindel tunne. Oli mõnus nädal," rääkis Tänak ralli hooldusalasse jõudes.

"Kõik on tänase positsiooni nimel ladusalt läinud. Midagi hullu pole selleks tegema pidanud. Järgmine samm oleks püüda ennast järgmisse gruppi ehk poodiumikoha nõudlejate sekka murda. Ilmselgelt tuleb selleks ka natuke riske võtta, aga seda tuleb teha rahuliku tundega, mitte liigselt piire kombates."

Tänak kiitis ka uut masinat, millega end terve nädalavahetuse väga mugavalt tundis. "Meeskond on teinud head tööd. Mulle sobib see auto ideaalselt. Samas näeme ka veel kohti, kust saaksime paremaks minna," sõnas ta.

Kaardilugeja Raigo Mõlder lisas: "Suurepärane tunne. Minul veel eriti, kuna see on mulle esimene hooaeg nii korraliku autoga. Läks paremini kui Eestil Eurovisioonil! Pärast eile lõunat saime aru, et suures mängus meil midagi kaasa rääkida pole. Sõitsime rahulikult ja kindla peale lõpuni."