"Tulime lõpuni. Auto on terve. Saime oma kogemuse kätte. See on kindlasti üks neid rallisid, kus tuleb rohkem kui paar korda sõita, enne kui kiire olla. Arvan, et saime oma karmid õppetunnid kätte. On millest õppida ja mille pealt ennast arendada," tõdes Tänak enne poodiumitseremooniat Monaco printsi palee ees.

Tänak kiitis oma kaardilugejat Raigo Mõlderit, kes tuli oma esimese Monte Carlo ralliga väga hästi toime. "See oli ka temale piisavalt raske. Väga palju informatsiooni on vaja korraga omandada ja samal ajal õigel ajal välja anda. See on kõikide kaardilugejate jaoks kindlasti üks keerulisemaid rallisid, aga ma arvan, et ta sai siit oma kogemuse kätte. Saame nüüd edasi mõelda, kuidas oma asju paremini teha," sõnas ta.

12.-15. veebruarini sõidetakse MM-sarja teine etapp, Rootsi ralli, kus Tänak saavutas möödunud aastal viienda koha. Saarlane tunnistas, et läheb seal juba hea tulemuse peale sõitma. "Katsume hea testi teha ja enne rallit hea tunde saada. Auto on kindlasti võimeline seal kiiresti sõitma ja ise oleme ka seal varem korduvalt käiund. Seal võiks olla lootust head tulemust teha," ütles Tänak.