Kullas sai stardist minema esimesena ning hoidis enamus sõidust viiendat kohta. Teiste seas sõitsid Kullasest mööda sellised ässad nagu itaallane Antonio Cairoli ja prantslane Dylan Ferrandis, viimasel ringil tõukas ta esiviisikust välja šveitslane Jeremy Seewer.

"Start oli väga hea. Hoidsin sisekurvi, et keegi seestpoolt mööda ei saaks, aga teine vend sai väljast kõrvale ja sai lainetes vähe parema hooga must kohe ette. Aga hea, et alguses kohe minema sain ega pidanud taga liiva sööma. Proovisin olla nii ees kui saab. See ring, kus Cairoli (Itaalia) ja Ferrandis (Prantsusmaa) mööda said, oli natuke nutune, kaotasin palju aega," rääkis Kullas.

"Olin viies, kui kuulsin et ameeriklane (Jeremy Martin) vist kukkus ja vahe tuli sisse. Viis ringi enne lõppu tuli paar aeglast ringi sisse, kaotasin mahajääjate taga palju aega. Ma ei süüdista neid, ise oleksin pidanud paremaid sooni valima. Seewer (Šveits) sai järgi ja lõpus ühel lainetega sirgel ka mööda. Just seda lainetega kohta peab veel parandama ja natuke nuputama, kuidas lõpuni head hoogu hoida. Aga kuues koht on väga hea!"

Omaette klassist oli täna maailmameister Cairoli, kes esimese ringi järel hoidis alles 12. kohta, kuid lõpetas sõidu esimesena. "Cairoli on üks kiiremaid vendasid Euroopas. Arvasin kohe, et ta tuleb siia võitma. Ega talle vastaseid palju ei ole," kommenteeris Kullas.

Gert Krestinov sai MXGP klassi kvalifikatsioonis 16. koha. Kell 16.30 startis OPEN klassi kvalifikatsioon. Otse homsesse A-finaali pääsevad 19 paremat riiki.