TM Factory Racing meeskonnas MM-sarjas sõitev Aigar Leok osales Jõesuus klassis E3, mille ta võitis ja temast 16 sekundit aeglasem oli klassi E1 võitja Rannar Uusna (Husaberg). Klassi E2 kiireim oli Martin Leok (KTM, Sõmerpalu MK), kelle nimele jäi päeva kolmas aeg.

E1 klassis oli teine Veiko Rääts ja kolmas Edgars Šilins, E2 klassis oli teine Heikki Santala ja kolmas Ermo Brecher. E3 klassis pälvis teise koha Tiit Tippel (Honda, Red Moto Honda Racing) ja kolmas oli Riho Kollist (KTM, Sõmerpalu MK).

Seeniorite klassis sai võidu Egon Üpraus (Husaberg, Stingray Extreme), edestades Tommi Jarkkolat ja Andrus Allikveed (AYR Racing Team). Juuniorite klassis olid asjad põnevad viimase katseni, kui soomlane Joona Latostenmaa edestas kaheksa sekundiga Priit Bienet (Husaberg, Red Moto Honda Racing). Kolmas oli Hendrik Talviku (KTM, Paikuse MK). Enduro klassis oli parim Markus Michelsson, teine Janar Kukk (Gas Gas MK) ja kolmas Almar Proos (KTM, Favor KTM Motosport).

Harrastajate osas oli kiireim Martin Kohv, teine Jarkko Halttunen ja kolmas Mika Luomala, algajate parim oli Ivar Pärnik (Gas Gas MK) Hannes Veski (AYR Racing Team) ja kolmas Jaan Roolaan.

Neljas Battery enduurosprindi Eesti karikavõistluste etapp sõidetakse 18. augustil Kukemetsas.