Kõrgetasemelisim oli võistlejate rivi Superstock 600 klassis. Lisaks meie tippsõitjale Hannes Soomerile, kes teeb kaasa Euroopa juunioride karikasarjas, oli konkurentsi pakkumas ka mullune Euroopa naisjuunioride karikavõitja Avalon Biddle Uus-Meremaalt.

Kuigi nääpsuke Biddle oli mõlema sõidu startides kiire ja osav, suutis Soomer oma paremuse kiirelt maksvusele panna ja noppida ülekaalukad võidud. Esimeses sõidus järgnes eestlasele Jani Vaahtera Soomest ja kolmas oli Avalon Biddle. Teises sõidus vahetasid soomlane ja uusmeremaalanna kohad. Rookie 600 klassis võitis mõlemad sõidud soomlane Juha Kauhanen.

Superbike klassis oli mõlemas sõidus parim mullu meistrivõistlustel hõbedaga leppima pidanud Martin Pärtelpoeg. Teises sõidus pakkus talle aga teravat konkurentsi väljaspool arvestust kaasa sõitnud Hannes Soomer. Superstocki tsikliga Superbike’de vastu sõitnud Soomer alustas sõitu võistlejate rivi lõpust, kuid tõusis kiirelt kõrgesse mängu. Lõpuks jäi ta siiski Pärtelpojast maha 0,703 sekundiga. Teiseks tuli esimese sõidu kolmandana lõpetanud Aivar Osa ja poodiumi viimase astme hõivas leedulane Evaldas Mikutis. Esimeses sõidus teiseks tulnud Toomas Tomson pidi leppima neljanda kohaga.

Rookie 1000 klassi esimese sõidu võitis lätlane Maris Dankerts, parim eestlane oli kolmandaks tulnud Mait Vestel. Teises sõidus tõi eestlaste jaoks kastanid tulest välja esimese sõidu katkestanud Karol Kadanik, kes sai esikoha. Mait Vestel oli taas kolmas.

Palju oli starti tulnud ka C-klassi sõitjaid, kus etapivõitjaks tuli Gunnar Ilm. Teine oli lätlane Roberts Lapins ja kolmas Taavi Nahko.

Eneos motoringraja Balti ja Eesti meistrivõistlused jätkuvad vähem kui kahe nädala pärast, kui 18.-19. juunil sõidetakse Soomes, Kemoras. Sealne võistlus kuulub ühtlasi ka Soome meistrivõistluste arvestusse.