Kõige võimsamas Superbike’ide klassis võitis mõlemad kavas olnud võistlussõidud Martin Pärtelpoeg, kes tuli ühtlasi ka Eesti meistriks. Pärtelpojale suutis enim konkurentsi pakkuda klassi uustulnuk Sander Luisk, kes sai esimeses sõidus hakkama suurepärase stardiga, kuid teisel ringil võttis ohjad enda kätte Pärtelpoeg. Teiseks tuli pärast vigastuspausi taas rajale tulnud Aivar Osa, kaotust kogunes võitjale 11,870 sekundit. Kolmandana lõpetas Sander Luisk, kaotades Pärtelpojale 29,778 sekundit.

Meistrivõistluse arvestuses topeltpunkte andnud teise sõidu võitis taas Martin Pärtelpoeg, kuid seekord veeres üle finišijoone teisena Sander Luisk. Tema sõiduajale lisati aga valestardi eest 20-sekundiline karistus ning nii loovutas ta oma Aivar Osale. Osa tuli ka meistrivõistluste arvestuses teiseks, kolmas on soomlane Aleksi Küllästinen.

Superbike’idega koos startinud B1200 klassi esimese sõidu võitis Karol Kadarik, 6,372 sekundiga kaotas talle Mait Vestel. Kolmandaks tuli soomlane Petri Virtanen. Teises sõidus oli Kadarik sunnitud tehnilise rikke tõttu katkestama ja nii teenis Vestel kindla võidu. 13,372 sekundiga kaotas talle Virtanen ja kolmandaks tuli lätlane Maris Dankerts. Eesti karikavõitjaks tuli 188 punktiga Mait Vestel, teine oli 170 punkti kogunud Petri Virtanen ja kolmas 158 punktiga lätlane Maris Dankerts.

Superstock 600 klassis jagasid poodiumi kõrgemad astmed soomlased. Mõlemad sõidud võitis Sami Penna, talle pakkus konkurentsi kaasmaalane Jani Vaahtera, kes esimeses sõidus kaotas 1,207 ja teises 0,276 sekundit. Nii esimeses kui teises sõidus teenis kolmanda koha eestlane Kaiko Kolkanen. Eesti meistriks oli soomlane Niki Tuuli, teiseks tuli Jani Vaahtera. Kolmanda kohaga pidi leppima Hannes Soomer, kes Eesti meistrivõistluste viimase etapi ajal võistles koos Tuuliga Supersport klassi MM-etapil.

Soomlased tegid ilma ka B600 klassis, kus nii esimeses kui teises sõidus oli esikolmik sama. Võitis Juha Kauhanen, talle järgnes Pertti Lindegren. Parim eestlane oli mõlemas sõidus kolmandana lõpetanud Kristjan Karu. Kauhanen tuli ka Eesti karikavõitjaks.

Külgvankrite klassis kaitsesid meistritiitlit Eero Pärm - Mairon Meius, kes edestasid viimase etapi ainsas sõidus Tarmo Tempel - Silver Kuuske 47,785 sekundiga. Kolmandana lõpetasid Tiit Aruvee - Priit Kass.

C-klassis võitis leedulane Gediminas Ceplaitis, 0,270 sekundiga kaotas talle kaasmaalane Justinas Kontrauskas. Pjedestaali kolmanda astme hõivas Gunnar Ilm, kes tuli aga 102 punktiga Eesti karikavõitjaks.

Uunikumtsiklitele mõeldud Retro klassi võit läks soomlasele Juha Huusarile, eestlaste parim oli Vihur Teami 80ndate Rotax mootorrattal sõitnud Peeter Koval, kes lõpetas võistluse neljandana.