MX1 klassis osalenud Andero Lusbo (Suzuki) kvalifikatsioon ei möödunud viperusteta, kui ta kukkus ja suutis välja sõita kümnenda aja, Rogert Room'i (Suzuki) aeg oli paremuselt 26. Esimeses sõidus sai Lusbo hästi minema, kuid teises kurvis kukkus tema ees üks konkurent ja eestlane sõitis talle otsa ning leidis end samuti pikali. Eestlane alustas sõitu viimaselt kohalt ja suutis end lõpuks siiski seitsmendaks sõita. Room tuli avaringilt 20-nda koha piirimail ning tõusis sõidu edenedes lõpuks 14-ndaks.

Teises sõidus sai Lusbo stardist minema kümnendal kohal ja sõidu jooksul tegi ta mõned möödasõidud ning ületas lõpujoone viiendana. Room sai seekord parema stardi, olles 12-ndal kohal ja lõpujoone ületas noormees koht kõrgemal.

Kahe sõidu kokkuvõttes võitis etapi Henric Stigell (KTM, 50 punkti), kes võitis mõlemad sõidud hiljuti Addinol Eesti meistrivõistlustel osalenud kaasmaalase Ludvig Söderbergi (Husqvarna, 44 p) ees. Kolmanda koha sai Teemu Keljo (Suzuki, 38 p), kes oli sõitudes vastavalt neljas ja kolmas. Lusbole kuulus 30 punktiga kuues ja Room'ile 17-ga 11. koht.

Soome meistrivõistluseid juhib 95 punktiga Stigell, kellele järgnevad Söderberg (86 p) ja Kuopios neljanda koha saanud Joni Roos (Suzuki, 69 p). Ainult ühel etapil osalenud Lusbo (30 p) on 11. ja mõlemal etapil osalenud Room (22 p) 16.

MX2 klassis sai Karl-Robert Reinike (KTM) kvalifikatsioonis 23. koha. Avasõidus oli ta 34 osaleja hulgas 13. ja teises sõidus 9., mis andis talle kokkuvõttes 20 punktiga üheksanda koha. Etapi esikolmiku moodustasid meistrivõistluste üldliider Miro Sihvonen (KTM), Aki Manninen (KTM) ja Juuso Matikainen (Kawasaki). Reinikesel on kokkuvõttes 36 punkti, millega ta platseerub üldarvestuses 11. kohale.