"Otsus osaleda sellel etapil tuli alles paar päeva tagasi, kuna kuu aega olin keskendunud operatsioonijärgsele taastumisele ning keegi ei osanud prognoosida, millal tegelikult tagasi ratta selga saan," kommenteerib Kovalenko. "Paljud arvasid, et mu hooaeg on läbi, mis ka tegelikult oli suhteliselt tõelähedane, kuid seda rahalises mõttes, kuna pärast vigastust on toetust saada väga raske. Eelmine nädal proovisin esimene kord pärast kukkumist tsikliga Auto24ringil sõita ning kahe treeningu käigus suutsin juba oma parimasse aega jõuda. Kuigi teatud sõiduelemendid teevad veel käele haiget, olen veidi kohandanud oma sõidustiili, et käsi võimalikult vähe koormust saaks," lisab Kovalenko.

"Hetkel on mul veel teoreetiline võimalus tulla naiste konkurentsis kolmandale kohale hooaja arvestuses. Kindlasti ei saa see kerge olema, kuna olen sõitnud ainult valitud etappe kaasa ning Saksamaa etapp jäi vigastuse tõttu vahele. See-eest olen terve suvi treeninud Marko Rohtlaane õpetuste ja juhiste järgi ning olen kindel, et suudan näidata palju paremat ringiaega ja konkurentsi kui aasta tagasi," prognoosib Kovalenko.

"Kuna alles pühapäeval sain aru, et saan sõita, oli mul ainult paar päeva aega, et leida toetajad, mistõttu olen väga tänulik Riverman-Invest OÜ-le, OlyBetile ning teistele toetajatele, kes minusse usuvad ning ilma kelleta ei saaks see ettevõtmine teoks," tänab Kovalenko.