Kovalenko srtardib homme sarnaselt eelmise aasta võistlusele Street klassis: "Kuna olin teist kõrgharidust omandamas ja tegelesin ainult eksamiteks valmistumise ning magistritööga, siis pole kuu aega tsiklit näinud ning kuigi täna väikse trenni Tabasalus tegime, siis võib öelda, et homme lähen seega ikka suhteliselt külmalt võistlema. Mul on analoogselt eelmise aast Aravete võistlusele väiksem tsikkel, aga püüan poistega ikka poodiumikoha pärast võidelda."

Kuna Tabasalus toimub homme ka Soome meistrivõistluste kolmas etapp, siis stardivad seal kõik Eesti, Soome ja teiste naaberriikide parimad sõitjad. Soomlased on kohal teravaime tipuga, kes meistritiitli eest heitlevad ehk siis tänavune põhjanaabrite sarja liider Ari Astedt ja eelmise aasta Eesti meister ja Soome MV hõbedamees Sami Salstola. Lisaks nendele on Tabasalus kohal Venemaa kiireim sõitja Aleksandr Latyshev ja parimad Läti sõitjad. Eestlaste au lähevad kaitsma eelmise hooaja Soome meister Patrick Pals ja tema vend Prants ning Don-Eric Laane ehk siis eelmise aasta Team Estonia.

Esimene vabatreening algab Tabasalus homme hommikul kell 9, kvalifikatsioonid saavad alguse 10 ja esimene start antakse 12.30, kui rajale lähevad Street klassi sõitjad. Kõikides klassides toimub kaks starti ja võistluspäev lõpeb kell 16 SuperQuadide teise sõiduga.