Tingimused Poolas olid äärmiselt kurnavad, 30-36 kraadi palavust, kohati aukus ja väga raske rada. Vanemate poiste EMX85 klassis etapivõidu saanud Allar Pent ütles, et esimese sõidu start väga hästi ei läinud ning seetõttu ei kulgenud ka sõit nii hästi. Pent oli esimeses sõidus teine, kaotades venelasele Svjatoslav Pronenkole 24,8 sekundit. Jörgen-Matthias Talvikul ebaõnnestus siduririkke tõttu laupäevane kvalifikatsioonisõit, ta pääses täna startima alles 30. kohalt, kuid esimeses sõidus suutis noormees siiski Artsiom Sazanavetsi (Valgevene) järel neljandaks tõusta. Eestlastest olid Martin Michelis selles sõidus veel 7., Juri Vinogradov 15. ja Kevin Sleng 18.

Teine start läks Pendil palju paremini, ta sööstis rajale teisena ja Talviku oli tema järel kolmas. Seekord oli Pronenkol ka ebaõnne, sest kuigi ta jõudis Pendile juba peaaegu selja taha, tuli tehniliste probleemide tõttu siiski katkestada. Selle sõidu Pent võitis ja Talviku kaotas talle 4,5 sekundiga. Michelis oli 9., Sleng 16., Vinogradov 17.

Etapi võitis Pent Pronenko ja Talviku ees. Michelis oli kokkuvõttes 9., Vinogradov 18., Sleng 19., Peale kahte etappi on Pent ka 94 punktiga sarja liider, Talviku teine (87 p) ja Sazanavets kolmas (70 p). Michelis on 10. (39 p), Kairo Katkosilt 13. (27 p), Vinogradov 14. (24 p), Sleng 25. (8 p).