Täna sõideti kokku üheksa testi, Aigar püsis klassi E3 liidrikohal kuni kaheksanda testini, milleks oli tänane viimane enduurotest. Seal näitas ta seitsmendat aega ja kukkus klassiarvestuses teiseks. Samal kohal ta ka lõpetas, kaotust Nambotinile jäi 13,7 sekundit. Eriti hästi sobis Rootsis Aigarile krossitest, millel ta enamus kordadel näitas oma klassi paremat aega.

„Täna oli plaan, et esimese ringi krossi ja enduurotest paneme nö täiega, et edu sisse saada. Tõtt öelda ei arvestanud, et hakkan Nambotiniga võidu sõitma, plaan oli Knight, Ljunggren ja teised selja taga hoida. Aga kukkus hoopis teistmoodi välja. Eks võit oleks olnud reaalne, puudu jäi pisut kogemust ja mis ma ikka keerutan, väsisin ikka lõpuks ära ka. Siiski olen nädalavahetusega väga rahul, kaks teist kohta andsid hea punktilisa ja sain kogemuse, kuidas on sõita liidrikohal, nüüd ootab ees Soome etapp, juba uuel nädalavahetusel,“ rääkis Aigar Leok peale tänast võistluspäeva.

MM-sarjas kindlustas Aigar Leok oma kolmandat kohta klassis E3, liider on Nambotin (237 p), teine Joakim Ljunggren (172 p), kellega Aigar Leok vähendas vahet viie punkti peale. Neljandal kohal on britt David Knight, kes jääb eestlasest maha viie punktiga. Uuel nädalavahetusel sõidetakse etapp Soomes, Heinolas ja siis juba 20.-21. oktoober Prantsusmaal.
Juunior klassis sai Martin Leok (KTM) täna 14 koha, klassi võitnud Matthias Bellinole jäi kaotust 4.23,26.