Teisel päeval sõideti kokku 13 katset. Pea terve päeva teisel kohal olnud Aigar Leok kerkis oma klassi liidriks eelviimasel, krossikatsel, kui senine liider Christophe Nambotin (KTM) tehniliste probleemide tõttu aega kaotas. Viimasel, enduurokatsel oli Aigar oma klassi kolmas ja sellest piisas, et tulla E3 klassi etapivõitjaks. Edu teiseks tulnud Joakim Ljunggreni (Husaberg) ees oli 14,4 sekundit. Kolmas mees, Manuel Monni (KTM), kaotas Aigarile 26,5 sekundit.

„Väga hea tunne on, Tšiili teise päeva 11. koht võttis nädal tagasi üsna tuju ära, kuid tunnen, et see tagasilöök andis energiat selleks nädalavahetuseks. Oma tempoga olen rahul, vigu ei teinud. Eile olin teine ja täna samuti kuni eelviimase katseni teisel kohal. Nambotinil oli viga, minul aga mitte ja nii lihtne see ongi. Enne viimast katset oli ikka vähe närvis küll, et seda kohta ära rikuks. Suutsin siiski pea külmana hoida ja elu teine enduuro MM-sarja etapivõit oli käes! Väga rahul selle nädalavahetusega,“ oli Aigar Leoki kommentaar peale võidukat finišit.

MM-sarja kokkuvõttes tõusis Leok kolmandale kohale, punkte on tal 57. Teisel kohal oleval Ljunggrenil on punkte 67 ja liider Nambotinil 70.

Järgmised kaks etappi sõidetakse 11.-12. mail Hispaanias.