Mõlemal päeval näitas Aigar väga head sõitu ja korralikku kiirust, võideldes teise ja kolmanda koha peale.

„Väga rahul nädalavahetusega, ülipõnev võistlus ja kaks korda poodiumil on asjad, millega saab rahul olla. Pooled etapid on sõidetud ja ma olen kaheksast sõidust neljal poodiumil olnud, seda poleks osanud aasta alguses loota. Esimesel päeval tegin ise ekstreemkatsel apsu ja sellega kadus võimalus võidelda teise koha pärast. Sõit ise oli ikka väga sekund-sekundis. Täna vigu ei teinud, teised olid lihtsalt paremad. Kuid olen rahul, sest tõusin ka MM-sarja kokkuvõttes kolmandale kohale,“ rääkis Aigar Leok peale võistlust.

Laupäeval oli klassis E3 kiireim Cristophe Nambotin, kes on olnud tänavu võitmatu, teine oli Sebastien Guillaume, kellele Aigar Leok kaotas ülinapi 0,12 sekundiga. Teisel päeval võttis selle hooaja kaheksanda võidu Nambotin, teine oli Oriol Mena, kellele Leok kaotas 9,9 sekundiga.

MM-sarjas on Leok klassis E3 kolmas (109 p), Portugali tulemustega möödus ta David Knight’ist, kes kaotab talle ühe punktiga. Liider on Nambotin (160 p), teine Joakim Ljunggren (110 p). Järgmine etapp sõidetakse 30. juunil ja 1. juulil Itaalias, peale mida tullakse Rootsi (25.-26. august) ja Soome, Heinolasse (1.-2. september). Hooaja viimane etapp sõidetakse Prantsusmaal (20.-21. oktoober).