Aigar Leok (TM) alustas päeva hästi, hoides oma klassi neljandat kohta. Ja mis põhiline, lähim konkurent heitluses teisele ja kolmandale kohale hooaja kokkuvõttes Joakim Ljunggren oli selja taga. Siis langes Aigar langes esmalt 11. kohale, kuid suutis ennast tõsta üheksanda katse järel kuuendale kohale, Ljunggren oli neljas. Kümnenda katsega kukkus Aigar kaheksandaks ja Ljunggren tõusis teisele kohale, liider Christophe Nambotini järele. Viimase katsega tõusis Aigar koha võrra ja lõpetas päeva oma klassi seitsmendal kohal, etapi võitis Nambotin, Ljunggren teine ja Fabian Planet kolmas.

„Midagi pole teha, täna olid eesotsas need mehed, kellel on rohkem kogemust. Vihma hakkas sadama, ikka päris korralikult. Mis minu jaoks oli väga raske ja ei saanud hakkama. Lisaks sain veel trahvi katsele hilinemise eest, lihtsalt eelmisel katsel oli nö puurimist päris kõvasti. Ljunggren oli täna tubli ja see väljendub ka tulemuses. Kuid lõpetasin siiski päeva ja sain punkte ning säilitasin oma teise koha MM-sarjas. Medal on kindel, lihtsalt lahtine, milline. Homseks lubab aga veel vihma, kuid ega ma rajale kaotama ei lähe,“ võttis Aigar Leok tänase päeva kokku.

E3 klassi liider Nambotin on tiitli kindlustanud, teisel kohal oleval Aigar Leokil on 190 punkti ja temast kaks punkti vähem on Ljunggrenil. Hooaja viimane etapp sõidetakse pühapäeval.