Kell 10 avab maja end lastehommikuks, mis propageerib motokrossi kõige väiksematele, lootuses leida alale pealekasvu ning kummutada müüt motokrossist kui ohtlikust ning valitute spordialast. Korraldajad on veendunud motokrossi positiivses mõjus mürsikutele.

Päris esimest korda katsetajatele on ette valmistatud spetsiaalne rada, kohal on abimehed ja juhendajad. Oodatud on lapsed alates 3. eluaastast, kel jalgrattal abiratasteta sõit selge. Elu esimeseks motokrossielamuseks on kohapeal olemas mootorrtattad, varustus ning juhendajad. Tsiklite valik on seekord eriti lai ning sobiva suurusega ratta leiab iga huviline – lasteaialapsest vanema koolieani. Uudisena on proovimiseks ta elektrimootoriga krossiratas ning quadracer.

Lastehommikule on oodatud ka kõik juba motokrossiga pisut tuttavad lapsed – kuni 50cc tsiklitega sõitjad omavahel mõõtu võtta ja kogemusi vahetada.

Kell 13.00 teeb Lastehommik ruumi võistlusele Adrenalin Arena Cup ning kõikidel huvilistel on võimalus kaasa elada juba suurte kogemustega krossilaste ning –noorte võidukihutamisele. Võisteldakse neljas masinaklassis – 50 jun, 50 cc, 65 cc ja 85 cc. Võistlema on end registreerunud lisaks Eesti paremikule ka külalised Soomest, Lätist ja Venemaalt.