MX1 ja MX2 klassid sõitsid koos, esimese sõidu võitis MX1 klassis sõitev Indrek Mägi (Kawasaki, Saku MK) edestades Andero Lusbot (Suzuki, Kagu MK) ja Joni Roosi Soomest (Yamaha). MX2 klassi kiireim oli Waltteri Koskinen (Honda) Karlis Podniksi ja Raigo Suija (Kawasaki, Viljandi VMK) ees. Teises sõidus sai MX1 klassi ja kogu sõidu esimese koha Sõmerpalu oma poiss Karel Kutsar (KTM), kes edestas Mägi ja Lusbot. MX2 klassis taas kiireim Koskinen, teine Podniks ja kolmas avasõidu katkestanud Aleksei Vinogradov (Kawasaki, Saku MK). Kolmas sõit ja taas uus võitja, vahepeal USA’s treeninglaagris viibinud Ardo Kauritile oli Adrenalin Arena Cup esimeseks koduseks sõiduks sellel aastal ja kolmandas sõidus tuli ka sõiduvõit nii absoluudis kui MX1 klassis. Teine Mägi ja kolmas Roos. MX2 klassis taas võitja Koskinen, teine Podniks ja kolmas Suija. Kokkuvõttes MX1 esikolmik: Mägi, Lusbo ja Kaurit. MX2 klassis aga Koskinen, Podniks ja Suija.

Superfinaalis sai võidu Indrek Mägi, kes sai sellega koos ka 300 eurose tšeki. Superfinaalis edestas ta 3 sekundiga Karel Kutsarit ja 17,7 sekundiga Andero Lusbot. Kindlasti on märkimisväärne see, et Karel Kutsar, kelle tsikli mootor jooksis viimases sõidus kokku, haaras kiirelt Adrenalin Arena renditsikli, mis on täiesti standardratas, millega suutis ennast sõita teiseks.

MX2 jun arvestuses oli kiireim mees Tomass Sileika (KTM, Läti), kes võitis kõik kolm sõitu, teine Patrik Raitala (KTM, Soome) ja kolmas Christopher Talli (KTM, Freedom Feelers). Võrriklassis oli rajal ka Jan Jakobson (KTM, KTM Racing Team), kes sai neljanda koha.

Naiste klassis oli teistest üle Samanta Josta (KTM) Lätist, kes käis poistega jõudu proovimas ka MX2 jun klassis. Teine koht jäi Sõmerpalu motoklubisse, kui mõlemas sõidus oli teine Kris Jalas (TM). Kolmas koht läks samuti Lätimaale, Anastasija Ušakovale (KTM).

MX B klassis läks kaksikvõit Soome, võidu viis üle lahe Jere Lipponen (Kawasaki), teine oli Olli-Pekka Hörkkö (KTM; Soome), kolmas aga Tarmo Jaasi-Tamm (KTM, Motoklubi K & K). MX C klassis oli aga võistelejaid niipalju (28), et nad jagati kahte gruppi. Võitjaks tuli Kevin Partenen (Kawasaki, Äksi MK), teine Rivo Kaju (Yamaha, Viljandi VMK) ja kolmas Mihkel Kaarov (Kawasaki, Kagu MK).