50junior poisse oli seekord rajal 11, Robin Kruuse, kes võitis kvalifikatsiooni, noppis nii oma klassi etapi võidu kui ka sarja üldvõidu. Täna end teiseks sõitnud Ander Vokk ja kolmanda koha noppinud Richard Paat aga üldarvestuses poodiumi kohtadele end ei sõitnud, kokkuvõttes oli napilt Kruuse selja taga Hugo Nork, kolmas Tristan Uiga.

Päeva põnevaimad sõidud toimusid kindlasti 50cc masinaklassis, kus Valgamaa poiss Otto Jaasi-Tamm pakkus ülipõnevaid sõite lätlase Karilis Reisulise ja Venemaa sportlase Ilias Krasnitskiy vastu. Kui täna pidi Jaasi-Tamm tunnistama nappi paremust Reisulisele, siis üldkokkuvõttes saavutas eestlane ühe punktiga sarja üldvõidu täna kolmandaks jäänud Krasnitskiy ja Reisulise ees.

65cc klassi esimene sõit algas kohe esimenena stardist minema saanud Henry Vesilind’i kukkumisega, mis tekitas omakorda tagant tulijatest külakuhja kurvis. Vesilind’i, võibolla esialgu õnnetuna tundunud eksimus, mängis talle välja hoopis kuldsed kaardid, sest peamisel konkurendil Katkosilt’il kulus kitsa pudelikaela läbimiseks oluliselt kauem aega - Vesilind finišis esimesena, Katkosilt alles viies. Teise sõidu võitis taaskord Henry Vesilind, tema järel Katkosilt ja Andren Kaju. Kolmanda Adrenalin Arena Cup Lastele EKV etapi poodiumi kõrgemale kohale astuski Katkosilt, teine oli samuti häid sõite teinud Aleksey Zorin, kolmas Andren Kaju. Kolme etapi kokkuvõttes noppis üldvõidu Vesilind, teine Katkosilt ja kolmas täna tagasihoidlikemaid sõite teinud Jörgen-Matthias Talviku.

Kõige vanemate poiste esikolmik, ehk 85cc masinaklassis sõitjaid, lõpetasid mõlemad sõidud samas järjestuses – esimene Rait Kaimer, teine Reio Timmi ja kolmas lätlane Rainers Zuks. Kokkuvõttes võttis kindla üldvõidu Kaimer, teine oli Zuks ja kolmanda koha saavutas hetkel juba Euroopas võistlev ja treeniv Jan Jakobson.

Adrenalin Arena tänab kõiki toetajad ja eriti suured tänusõnad Mati Pärnasalule ja Michelisite perekonnale, kes on oluliselt panustanud lastevõistluste toimumisse motohallis.