Talvar oli klassis Rotax Max parim kõigis võistlusfaasides ning tuli kuuendat aastat järjest Eesti meistriks. Priit Sei domineeris samamoodi Rotax Mastersis ning kindlustas viimase etapi eel oma liidrikohta veelgi.

Klassis Rotax DD2 püsib Mario Haugas samuti liidrikohal, ehkki oli finaalis sunnitud leppima kolmanda kohaga.

Talvari eduseis oli juba enne Rapla etappi nii suur, et vaid katastroofiline ebaõnn oleks võinud ta meistritiitlist ilma jätta. Tegelikult ei andnud Aavo kaasvõistlejaile mingit lootust, olles peajagu kiireim kõigis sõitudes. Talvar tuli Eesti meistriks kuuendat aastat järjest, sealjuures neljandat korda Rotax Maxis, ja tagas endale järjekordselt ka õiguse osaleda Rotaxi maailmakarikavõistluste finaalis, mis peetakse novembris USA-s.

Priit Sei oli samuti kiireim nii kvalifikatsioonis kui ka mõlemas võistlussõidus, ehkki finaalis tuli esikoht vaid 0,8-sekundilise paremusega. Kui üks etapp jääb veel sõita, on Sei tabelijuht 14-punktilise eduga.

Sama kehtib Rotax DD2 kohta, kus Mario Haugas võitis Raplas kvalifikatsiooni ja eelfinaali, kuid jäi tõrkuva käigukasti tõttu finaalis kolmandaks. Tema edu tabelis teisel kohal oleva Antti Rammo ees on kaheksa punkti.

Rotax Junioris tuli Ron Donaldil kvalifikatsioonivõidust puudu vaid 0,034 sekundit, kuid seegi mikroskoopiline vahe jättis ta kolmandaks. Kolmandana finišeeris Ron nii eelfinaalis kui ka finaalis ja tõusis ka meistrivõisluste tabelis kolmandaks. Paul August Lääne oli kvalifikatsioonis 12., eelfinaali lõpetas kaheksandal ja finaali 11. kohal. Punktitabelis on tema päralt 12. koht.

Eesti meistrivõistluste viimane etapp sõidetakse 21. septembril Tabasalus.