Rotax Mastersis jäi Priit Sei küll kvalifikatsioonis ülinapilt alla lätlasele Juris Zālītisele, ent nii eelfinaali kui ka finaali võitis ta ülekaalukalt, juhtides esimesest ringist viimaseni.

Aavo Talvari võidud Rotax Senioris olid samuti selged, lisaks edestas ta kõiki tosinat konkurenti ka kvalifikatsioonis. Teistest Talvar Racingu sõitjatest sai venelane Sergei Munarev eelfinaalis 10. ja finaalis 7. koha, elu esimesel kardivõistlusel osalenud Risto Kappeti kohad olid täpselt vastupidised: eelfinaalis seitsmes ja finaalis kümnes.

Nii Sei kui ka Talvar asusid omas klassis Balti karikavõistluste liidriks maksimaalpunktidega.

Kõige konkurentsitihedamas klassis Rotax Junior oli Talvar Racing Ropažis esindatud koguni kolme sõitjaga, kõik võimete poolest esikohapretendendid: Karl Leesmaa, Jüri Vips ja lätlane Mihails Budovskis. Kahjuks ei õnnestunud kellelgi kolmest seekord oma potentsiaali realiseerida. Jüri lõpetas eelfinaali küll esimesena, kuid kohtunike meelest oli ta ühe möödasõidu teinud kollase lipu all ning 10 trahvisekundit kukutasid Jüri 9. kohale. Mihailsile läks kirja 8. ja Karlile 11. koht. Finaalis suutsid Mihails ja Karl oma kohti parandada, lõpetades vastavalt viiendana ja seitsmendana, kuna Jüri pidi liidrikohalt katkestama gaasitrossi purunemise tõttu ja protokolli läks talle kirja 11. koht.