Eesti kagunurgas peetud drifti meistrivõistluste etapp oli üllatusterohke ning pinge säilis lõppakordini. Pro-klassi kvalifikatsiooni asus 17 võistlejat, kes kõik said edasipääsu eliminaatorsõitudesse. Kvalifikatsioonis suurima punktiskoori teenis Karl-Sander Lebbin, tema sõidunurk oli perfektne ning ta sai selle eest maksimaalsed punktid. Kokku teenis ta 76 punkti sajast. Siiski pidi ta finaalsõitudes leppima kolmanda kohaga, sest esikohale trügis pro-klassi Eesti meister Taavi Toomara.

Toomara saavutas kvalifikatsioonis kolmanda koha ning asus seejärel tandemsõitudes konkurente alistama. Oma teekonnal sõitis ta vastakuti Tarmo Liivamäega, Kristjan Salmrega ning Martin Vagaga. Olgugi, et kõik vastased pakkusid pingelisi lahinguid, väljus neist võitjana Toomara, et finaalsõidus kohtuda lätlase Eriks Ulassiga. Lätlane oli kogu päeva jooksul näidanud lätlastele omast agressiivset sõidustiili ja uks-ukses jälitussõite. Siiski oli Toomara sõit grammike parem ning meister tõestas oma paremust. Ühtlasi tõusis ta nüüd ka hooaja liidriks pro-klassis.

Pro-street klassi sõidud ei olnud vähem ägedad. 21 võistlejat asus kvalifikatsiooni ning edasi eliminaatorsõitudesse sai vaid 14 sõitjat. Kvalifikatsioonis tegi parima sõidu Arti Kannisto. Päeva üllataja tiitel kuulub 15-aastasele Kevin Pesurile, kes kvalifikatsioonis tuli kolmandale positsioonile, ent päeva lõpuks sõitis ta võidukale esikohale. Tema teekond võidule algas sõiduga Henri Kivimäe vastu. Vastane ei osutanud liigset vastupanu, sest tegi Pesuri taga sõites kaks saatuslikku viga. Seejärel alistas ta Kert-Eigo Kulla ning läks finaalsõidus vastakuti Ott Kokaga, kes on eelmistest aastatest näidanud väga häid sõite ja kindlat kätt. Sellegipoolest ei saanud Kevinile vastu ka Kokk ning nii driftiski Eesti driftiajaloo noorim osaleja, vaid 15-aastane Kevin end taas esikohtale. Taas sellepärast, et just tema noppis ka eelmisel, Saku Suurhalli juures toimunud, etapil pro-street klassi võidu. Luhamaa etapivõit oli seega Kevinile teine järjestikune ning sellega kindlustas ta oma liidripositsiooni. Ees ootab veel kaks etappi Eesti meistrivõistluste arvestuses.

Luhamaa driftietapi esikolmikud:

Pro-klass:

1. Taavi Toomara
2. Eriks Ulass
3. Karl-Sander Lebbin

Pro-street-klass:

1. Kevin Pesur
2. Ott Kokk
3. Kert-Eigo Kulla

Street-klass:

1. Ivar Rebane
2. Peeter Rüütel
3. Mauri Kabanen