Wiecek ja Eglite on omavahel lahinguid pidanud juba aastaid ning võit oli poolakale seda enam magusam, et mullu siinsamas LaitseRallyPargis peetud Drift Allstars võistlusel pidi poolakas lätlasele juba elmininaatorsõitude alguses kaotama. Sel aastal Eesti etapil sai mullune kaotus tasa tehtud – mehed kohtusid finaalis, kus mängu pandi kõik! Nii Eglite kui ka Wiecek olid mõlemad päeva jooksul näidanud suurepäraseid sõite, kindlakäelisi ja agressiivseid sõites vastasega uks ukses kinni – täpselt selliseid, nagu hindajad seda sõitjailt nõudsid.

Nagu näitasid eile toimunud kvalifikatsioonisõidud, et neli meest on teistest sõitjatest peajagu üle, nii jagunesid ka lõppvõistluse kohad just nende meeste vahel – kahe päeva parimad olid parimad ka lõppvõistlusel, lihtsalt nende omavahelised positsioonid veidi muutusid. „Kogu võistlus läks suurepäraselt korda – autoga muresid polnud, meeskond töötas väga keskendunult ning vähem tähtis ei ole ka oma konkurentide tugevuste ja nõrkuste tundmine, milles me spotterid on väga kõva töö ära teinud,“ kommenteeris Wiecek vahetult pärast autasustamist. „Samuti sai ära klaaritud mullu pooleli jäänud lahing lätlasega!“ lisas poolakas. Wiecekile LaitseRallyPargi rada väga meeldis, sest seda on hea sujuv sõita ning betoonäär ja hüpe rajal ei ole talle võõras.

Janis Eglite küll pidi vastu võtma kaotuse poolaka vastu, aga võitlus oli igati aus ja vääriline. „Auto on sõitudest üsna räsitud, sest nii mõnigi kord sai betoonseina riivatud, aga mul oli mitu korda valida, kas riivata betooni või anda vastasele võit. Loomulikult ma ei kingi kellelegi ühtegi võitu ja võitlen lõpuni!“ sõnas Eglite.

Julge suuvärgiga tuntud austraallane Luke Fink saatis päeva jooksul väga palju vastaseid pakkima oma julge sõidustiiliga ning uks ukses sõiduga. Top 8 sõitudes oli ta väga tasavägine Nigel Colferi vastu ning hindajad andsid neile kordussõidu. Duellist väljus võitjana siiski Fink, kelle järgmiseks vastaseks oli poolakas Wiecek. Poolakat Fink murda ei suutnud ning sai sõidus kolmandale kohale vastaseks valitseva Drift Allstarsi meistri James Deane’i, kes elas austraallasel kukil ning vastasel hingata ei lasknud. Võitjana väljus Deane, kel on tänavu ülesanne kaitsta oma mulle võidetud meistritiitlit.

Parima eestlasena jõudis parima kaheksa hulka Mihkel Norman Tults, kelle saatis pakkima James Deane. Tults saavutas kvalifikatsioonis 25. koha. Kaheksa parema sekka jõudis ka Eesti valitsev meister Harold Valdma, kes kvalifikatsioonis oli 28. kohal. 16 parima sekka jõudis viis eestlast. Teised andsid oma parima, ent langesid välja juba esimeses võistlusvoorus parima 32 seas. Eesti sõitjad olid Euroopa kõige kõvemate sõitjate vastu väga tublid ning häbiga lahkuma ei pidanud keegi.