Bakchis on end videode vahendusel kurssi viinud Euroopa sõitjate sõidustiiliga ning hindab seda agressiivseks. Bakchis sai täna kätte siinse võistlusauto, milleks on 600-hobujõuline Nissan Silvia. Professionaalne driftija loodab autoga kiirelt sõbraks saada ja end sõites koduselt tunda ka agressiivselt sõites.

Mehe sõnul tundub Allstarsi sõitjate tase väga hea, kui nad kõik seina suunas hüppavad ja tagumise stangega seinu kraabivad. ”Esiotsa sõitjad on kindlasti väga kõvad, sest nad on alati kõrgetel kohtadel. Näiteks Janis Eglite, kes on alati eesotsas ja poodiumil,“ sõnas Bakchis.

Mütsiga ta lööma kindlasti ei tulnud. ”Mu loomuses on võtta kõike võidusõiduga seonduvat tõsiselt, kuid ma pean endale pidevalt meelde tuletama, et see pole minu auto ehk ma ei tohi seda väga ribadeks sõita,“ lisas Bakchis.

Välisvõistleja jõudis täna hommikul Eestisse ning heitis ka Laitse rajale kiire pilgu kuniks tema autot veel seadistatakse. „Rajal on palju seinu, mis esmapilgul tundub päris ohtlik,” arvas ta.

Auto, mis mehele kasutada on antud, tundub talle hea ja ilus ning on väga hästi ehitatud. Bakchis saab juba täna LaitseRallyPargis teha esimesed prooviringid.

Aurimas Bakchis elab Ameerika Ühendriikides ning sõidab professionaalse driftijana Drift Allstars maailmameistrivõistluste sarjas. Praegu poolelioleval hooajal on tal punktitabelis teine positsioon, ent ta on olnud ka liidrikohal. Meistritiitlile käib veel pingeline heitlus. Tema juured ulatuvad aga Baltimaadesse, ta on oma päritolult leedukas. Odi on tema hüüdnimi, mida ta kasutab ka Formula Drifti sarjas, sest ameeriklased peavad tema sünninime üsna keeruliseks hääldada.

Ajakava: Reede, 7. august

11.00 väravad avatud pealtvaatajaile

kuni 17.30 vabatreening

17.30 sõitjate koosolek

18.30 kvalifikatsioon

20.30 kvalifikatsiooni tulemused

Laupäev, 8. august

10.00 väravad avatud pealtvaatajaile

vabatreening

13.00 sõitjate tutvustamise paraad

13.30 top32

18.00 võitjate autasustamine