Kahe aasta eest kirjutasime omavalitsustest, kes seisid silmitsi pankrotiga. Ukraina sõda oli alanud, energiakandjate hinnad olid juba pikemat aega kerkinud ja valusalt olid kätte maksnud ka omavalitsuste liitmisel tehtud ebamõistlikud otsused.

Hindrek Riikoja

Maikuu esimene laupäev Euroopa kultuuripealinnas Tartus, särav hommikupoolik. Aedades on õide puhkenud ploomid ja kirsid, õunapuud veel pisut ootavad. Rõõmu näib lausa sillerdavat mitte ainult Eesti kõige õnnelikumaks ja vaimsemaks peetud paigast Tartu Ülikooli peahoone esiselt, vaid ka Supilinna ig...

Juhani Püttsepp

Ööbikut ei ole veel, pääsuke on juba teel, aga raadios juba kukub kägu. Suleliste hommikune sümfooniakontsert on kurdistavalt nauditav. Leplandi eurolaul raadioeetris paneb ka kuulama, sõnad nõuavad: „Kuula.“

Hillar Padu

Sel aastal on ilm olnud eriti tujukas ning kui aprilli algul saime mõnel pool nautida üle 20 kraadi soojust, siis täna ja homme lubab üle Eesti korralikku lume- ja lörtsisadu. Küsime Maalehe lugejatelt, kas lumetuisk aprilli lõpus on normaalne?

Maaleht
Arne Koitmäe: sinu hääl loeb. Kui sa hääletad, siis ka otsustad
Kõik, mida sa pole osanud küsida tänavuste eurovalimiste kohta

Tänavu juunis valivad Euroopa Liidu liikmesriikide kodanikud Euroopa Liidu esinduskogu. 27 liikmesriigi kodanike valik paneb järgmiseks viieks aastaks paika 720 parlamendiliiget, kes hakkavad tegema otsuseid, mis mõjutavad meie kõigi igapäevaelu.

Arne Koitmäe