Kuigi Manresa eduseis kärises teise veerandaja keskpaigas lausa 17-punktiliseks, siis Bilbao tegi võõral väljakul vahe tasa ja jõudis otsustava veerandi alguses vaid punkti kaugusele. Sellele järgnes aga Manresa 11:0 vahespurt, mille toel teenisid võõrustajad 90:81 võidu.

Kristian Kullamäe viibis väljakul 25 minutit, mille jooksul kogus 11 punkti (kahesed 4/6, kolmesed 1/5) ja seitse korvisöötu. Bilbao resultatiivseim oli Sascha Killeya-Jones 25 silmaga, Manresa kasuks tõi Daniel Perez 16 punkti.

Bilbao kaotus oli halb uudis ka Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste tööandijale Baskoniale, kes jahib hetkel Manresale kuuluvat kaheksandat ehk viimast play-offi viivat kohta. Üheksandal tabelireal paiknev Baskonia (17-15) on hetkel Manresast (19-14) kahe võidu kaugusel, kuid pidanud seejuures ühe mängu vähem ning omavaheliste mängude seis soosiks eestlaste koduklubi.

Samas võtab Baskonia kahes viimases voorus mõõtu sarja kuuenda meeskonna Murciaga (kodus) ja liidri Madridi Realiga (võõrsil), Manresale piisaks aga seitsmendal kohal oleva Tenerife võõrsil alistamisest.

Neljapäeval oli võistlustules ka Artur Konontšuk, kelle leivaisa Oldenburg tunnistas Saksamaa meistrivõistlustel võõrsil Ulmi 91:74 paremust. Eestlane viskas 30 minutiga üheksa punkti (kahesed 3/4, kolmesed 1/8), noppis kaheksa lauapalli ja andis kolm korvisöötu.

Oldenburg on enne viimast mänguvooru 17 võidu ja 16 kaotusega üheksas ja koha play-in mängudel kindlustanud.

Poola kõrgliiga veerandfinaalis nägi Wloclaweki Anwili eest väljakul Janari Jõesaart, kuid eestlase koduklubi kaotas võõrsil Stargardi Spojniale 86:82 ja juhib nüüd kolme võiduni peetavat seeriat 2:1.

Jõesaare arvele jäi 34 minutiga 12 punkti (kahesed 3/4, kolmesed 2/5), 10 lauapalli ja kolm korvisöötu.