Nimelt käis 53-aastane Coulthard hiljuti uuringutel, mis näitasid, et ta kuulub ülikõrge testosterooni taseme poolest vaid ühe protsendi maailma meeste hulka.

„Ma arvan, et need näidud tulenevad meeletust adrenaliinist, millega sportlaskarjääri jooksul kokku puutusin. Ilmselt andis see testosteroonile võimsa laengu, nii et mingeid probleeme mul pole,“ kinnitas Coulthard, et suudab väärikalt sammu pidada ka elukaaslase Sigrid Silversandiga, kes on mehest 24 aastat noorem.

Sigrid Silversand:

Küll aga lükkas Coulthard ümber enda varasemad väited, mille kohaselt aitas enne sõitu seksimine F1-s paremaid tulemusi saada.

„See oli ilmselgelt täielik pullikaka. Ma ei mäleta, et oleksin midagi taolist öelnud... Aga see kõlab küll asjana, mida ütleksin, et tähelepanu saada,“ lausus Coulthard, kes võitis kuninglikus sarjas 13 etappi ja jõudis poodiumile lausa 62 korda.

Coulthard oli varasemalt abielus belglanna Karen Minieriga. Paar kihtlus 2006. aastal ning kaks aastat hiljem sündis neile poeg Dayton. 2021. aastal jooksis aga Coulthardi abielu karile ning mees leidis õnne noore rootslannaga.