Suurima panuse Pacersi võitu andsid T.J. McConnell ja Obi Toppin, kes tõid vastavalt 21 ja 20 punkti.

Bucks pidi ka läinud öösel hakkama saama ilma vigastatud Giannis Antetokounmpota. Damian Lillard oli küll rivis tagasi, kuid polnud nii võimas kui kahes avamängus, kus tõi 69 punkti. Eile kogunes korviküti arvele 28 silma.

„Ma ei usu, et ma oleksin hästi maganud ja läinud suvele hästi vastu, kui ma oleksin üritamisest loobunud,“ sõnas eelmise mängu hüppeliigese vigastuse tõttu vahele jätnud Lillard.

Indiana tegi avaveerandil võimsa 23:3 spurdi, mille järel juhiti 29:19 ning Bucks ei pääsenud pärast seda enam kordagi juhtima. Ilma lahinguta nad siiski alla ei andnud. Kuus minutit enne lõpusireeni jõudsid külalised veel seitsme punkti kaugusele (78:85), kuid McConnell tabas siis kaks kolmest ja aitas Pacersil teha otsustava 11:0 spurdi.

Viimase kümne aasta jooksul esmakordselt konverentsi poolfinaali jõudnud Pacersi järgmine vastane on New York Knicks, kes oli Sixersist parem samuti mängudega 4:2. Eile võideti võõrsil tulemusega 118:115.

Knicksi kangelane oli taas Jalen Brunson, kes panustas seekord võitu 41 punkti ja 12 resultatiivset söötu. Joel Embiid kogus Sixersi poolel 39 silma ja 13 lauda.

Knicksi ja Pacersi esimene mäng peetakse esmaspäeval New Yorgis.

Teise idakonverentsi poolfinaali on koha kindlustanud põhihooaja parim meeskond Boston Celtics, kes ootab vastast paarist Cleveland Cavaliers - Orlando Magic (Cleveland juhib seeriat 3:2).

Läänes on teada üks poolfinaalpaar, kus kohtuvad tiitlikaitsja Denver Nuggets ja Minnesota Timberwolves. Nelja parema hulgas on ka Oklahoma City Thunder, kelle poolfinaalvastane tuleb paarist Dallas Mavericks - Los Angeles Clippers (Mavericks juhib 3:2).