Otseülekannet võitlusõhtust näeb Delfi TV-st. Piletid tribüünile on saadaval Piletitaskus. VIP-laudu küsi otse korraldajalt - Ott Tõnissaar (ott@englas.ee, 55 73 094).

„Raju 15 tagasiside ja järeldused olid, et MMA suurvõistlus - show - on Eestis kaua oodatud nii fännide kui ka sportlaste poolt. Meil on pead tõstmas uus laine profisportlasi ning karjääri alustamine kodus on väga suur väärtus,“ põhjendas Tõnissaar, miks märtsi lõpus kümneaastase pausi järel taaselustatud võitlussarjale juba nii ruttu jätk tuleb.

„Samal ajal on väga palju inimesi, kes naudivad vabavõitlust kui sportlikku meelelahutust ja vaatemängu ning sellega kaasnevaid teravaid elamusi. Puur, tasemel ja karakteriga võitlejad ning saalis valitsev rahva toetav õhkkond teevad Rajust unikaalse sündmuse. Võimalus meie sporditippudele säärases atmosfääris kaasa elada annab kõikidele saalisviibijatele kustumatu elamuse.“

Miks just Tallinnas ja Kalevi spordihallis? Tõnissaar: „Kaalusime Pärnut ja Tallinnat, aga tehnilistel põhjustel jäi sel korral sõelale Tallinn. Kalevi spordihall on väga hea suurusega hubane saal, kus ka tribüüni kõige tagumises reas istujad saavad vahetult tajuda võitluse ehedust.“

„Kuupäevavalikul arvestasime profisportlaste soove ja ootusi ning samuti amatöörsportlaste võistluskalendrit - nimelt toimuvad novembri alguses Usbekistanis maailmameistrivõistlused ning kui Raju 15 sõitis täpselt samal ajal toimunud Euroopa meistrivõistlustele sisse, siis sel korral proovime teha nii, et amatööridel oleks võimalus võistelda nii Rajul kui ka MM-il,“ lisas Tõnissaar.

RAJU 16 sportlasi hakkavad korraldajad välja hõikama tuleval nädalal.