TalTech alustas võõrsil väga teravalt, sest natuke enam kui kolmeminutilise mängu järel olid nad peal kümne punktiga ja nad võitsid avaveerandi 26:19. Teise neljandiku alguses sai Rapla aga mängu lippama ja nad said korvi alt õnnestumisi, mistõttu neli minutit enne esimese poolaja lõppu olid tallinlased taga 31:36.

Kuid vahetusmeeste Ran Andre Pehka ja Rasmus Andre vedamisel sai TalTech uuesti hoo üles ning Alar Varraku hoolealused läksid kahe poolaja vahelisele mõttepausile 47:40 eduseisus. Kui avakohtumise saatus otsustati lisaajal, siis teist mängu järjest sai antud paar ülipõneva lõpplahenduse.

Gregor Kuuba viis 54 sekundit enne kohtumise lõppu TalTechi ette 76:75, nii Rapla kui ka TalTechi järgmised rünnakud ebaõnnestusid. Võõrustajate viimase rünnaku võttis enda õlule kapten Martin Paasoja, kes sopsas keskpositsioonilt. Tallinlastel jäi mängu päästmiseks 3,3 sekundit, aga Kasper Suurorg korvi all viskele ei saanud ja Rapla võitis matši 77:76.

Rapla poolel viskasid Eric Hunter ja Malik Pope parimatena 14 punkti, Tormi Niits kogus 13 punkti ja 14 lauda. TalTechi parimad oli Suurorg 18 ja Ran Andre Pehka 14-ga.