Erinevalt eelmistest hooaegadest, selgub ühisliiga võitja ühe mänguga, kus põhiturniiri võiduga koduväljaku eelise saanud Kalev/Cramo võõrustab laupäeval, kell 19.30 Unibet Arenal põhiturniiril teiseks jäänud Prometei meeskonda.

Korvpallipidu Unibet Arenal algab LHV Naiste meistriliiga kohamängudega, kell 12.30 toimub pronksikohtumine korvpallinaiskond OSK/Vesiir ja TSA/Cityteed vahel, millele järgneb kell 15.00 algav finaalmäng Audentese Spordigümnaasiumi ja Audentes/Tallinna Ülikool vahel.

Samal ajal toimub Unibet Arena Rock Lounge’is BC Kalev/Cramo poolt korraldatud sporditurundus koolitus „Step-out“, kus teevad ettekandeid Eesti, Läti ja Leedu oma ala spetsialistid teemadel spordifotograafia - oma visuaalse käekirja ja identiteedi leidmine ja tähtsus; sotsiaalmeedia, üritusturundus, bränding, fännivarustuse disainimine; meediaga suhtlus ja fännide kaasamine ja muud.

Koolituse eesmärgiks on sporditurundus valdkonna arendamine Eestis, silmaringi avardamine Leedu ja Läti korvpalliklubide edulugude näidetel, luua uusi kontakte ning saada värskeid ideid ja meetodeid, kuidas oma brändi paremini esile tõsta. Koolitus kulmineerub Unibet Arena kaadritaguse tuuriga.

Kell 18.15 avatakse Unibet Arena uksed Eesti-Läti korvpalliliiga suurejooneliseks finaalmänguks.

„18. aprilli pealelõuna seisuga on müüdud ligi 70% piletitest, veel on vabu kohti, kutsume kõiki üles saali tulema ja Kalev/Cramole kaasa elama. Korvpallile lisaks teeme mängul vägevat meelelahutust, jagame auhindu, väljakul on üllatusesinejaid ja show’d kogu raha eest“, sõnas BC Kalev/Cramo turundus- ja ürituskorralduse juht Allan Siimann.

„Tahame selle sündmusega luua midagi erilist Eesti korvpallimaastikul ning plaanime päris mitut uut elementi oma mängukorraldusse tuua, et kogu sündmus oleks emotsionaalne ja jääks meelde veel pikaks ajaks,“ lisas Siimann.

Peale finaalmängu autasustamist läheb õhtu Unibet Arenal edasi - Kontsertlavade abiga ehitatakse väljaku kõrvale üles peoala, kuhu on oodatud kõik, kes tahavad üheskoos Kalev/Cramo teekonnale tänavuses Eesti-Läti korvpalliliigas punkti panna. Ürituse piletid on müügil Piletitaskus ning meeleolu loovad DJ Fieldz, Metsakutsu ja SVNDRA.