Chelsea võidumängus sai koguni neli väravat enda nimele Cole Palmer. Neist viimase lõi 21-aastane inglane 64. minutil penaltist, mis tekitas Londoni klubi mängijate vahel kähmluse.

Intsidendi alguses vaidlesid Noni Madueke ja Nicolas Jackson selle üle, kes peaks penaltit lööma minema. Peagi tulid tüli lahendama Thiago Silva ja Chelsea kapten Conor Gallagher, kellest viimane käskis Maduekel palli Palmerile anda, kes on klubi tavapärane penaltilööja. Madueke keeldus seda tegemast, mistõttu pidi Callagher talt mänguvahendi jõuga ära võtma.

Chelsea peatreener Maurico Pochettino oli kohtumise järel tollest vahejuhtumist rääkides pühaviha täis: „Selline käitumine on lubamatu. Ütlesin neile, et see on viimane kord, kui ma midagi sellist näha soovin. Ma ei saa aru, kuidas saab nii käituda. Kui tahame saada heaks võistkonnaks, peame hakkama teisiti mõtlema. Palmer on meie penaltilööja. See on tema enda otsustada, kas ta soovib ise 11 meetri karistuslööki sooritada või annab võimaluse kellelegi teisele.“

Suureskoorilise võidu teeninud Londoni Chelsea hoiab Inglismaa kõrgliigas 47 punktiga üheksandat kohta.