Esimesena astus matile kehakaalus kuni 62 kg maadlev Vesso, vastaseks tänavuse EMi pronks valgevenelanna Veranika Ivanova, kes asus esimesest sekundist ründama. Peagi murdis vastane Vesso pikali, kuid tema selili saamiseks kulus ligi minut pusimist. Pääsemisvõimalus Vessol polnud, seega kaotus vastase seljavõiduga.

Karjääri jooksul neli EM ja neli MM-medalit võitnud raskekaallane (-76 kg) Epp Mäe sai loosiga endale turniiri valusaima vastase - seitsmekordse Euroopa ja kahekordse maailmameistri türklanna Yasemir Adari.

Türklanna pikalt ei mõelnud, vaid asus meie maadlejat tuuseldama. Esmalt surus ta Mäe matile, siis tegi üleveo, siis käänas veel ja sai kiiresti 6:0 juhtima.

Mäe küll teenis pealeminekuga ühe punkti tagasi, kuid Adar vastas 2-punktise võttega - 8:1. Kui maadlejad matilt püsti tõsteti, sai kuluda vaid paarkümmend sekundit, kui Adar taas Mäe pikali surus ning üle vedas. Seega lõppes kaks minutit ja 35 sekundit kestnud matš Adari selge ülekaaluga 12:1.

Nii Vesso kui Mäe saavad Pariisi olümpiale pääsemiseks veel ühe võimaluse maikuus üleimsel kvalifikatsioonil, kus pileti mängudele lunastavad iga kehakaalu kolm paremat.

Pühapäeval üritavad Bakuus olümpialepääsu vabamaadlejad Erik Reinbok ja Aimar Andruse.